طرز تهيه برگر بادمجان کبابي با سس يوناني؛ متفاوت و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ برگر بادمجان کبابي شايد اسمي جديد و جالب باشد که به گوشتان برسد. اما اين برگر خوشمزه گاهي اوقات ميتواند جايگزين همبرگر خودمان با گوشت قرمز شود. اين برگر با پنير فتا و يک نوع سس يوناني سرو ميشود و طرز تهيه بسيار راحتي دارد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه برگر بادمجان کبابي با پنير فتا
بادمجان دلمهاي يک عدد
نمک نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
پودر آويشن نصف قاشق چايخوري
پودر پونه نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
نان همبرگر چهار عدد
پنير فتا يکسوم فنجان
گوجه فرنگي بزرگ يک عدد
پياز بزرگ يک عدد
کاهو رومي برگ بزرگ
ماست ايسلندي يک فنجان ساده
سير رنده شده مقداري
شويد خشک يک قاشق چايخوري
طرز تهيه برگر بادمجان کبابي با پنير فتا
بادمجان را به صورت حلقهاي برش دهيد سپس هر طرف آن را با نمک، فلفل، آويشن، و پونه مزهدار کنيد.
هر طرف از بادمجان را با نمک، فلفل، آويشن و پونه رفع کنيد.
مقداري روغن زيتون روي صفحه گريل بريزيد. بعد از اين که روغن داغ شد، بادمجانهاي مزهدار شده را روي صفحه بچينيد و دو طرف آن را گريل کنيد تا طلاييرنگ شوند. سپس بادمجانها را کنار بگذاريد.
کاهو، پياز و گوجه فرنگي را بشوييد. سپس گوجه و پياز را به صورت حلقهاي خرد کنيد.
داخل يک کاسه کوچک ماست ايسلندي بريزيد. سپس سير را رنده کرده و همراه شويد خرد شده به ماست اضافه کنيد.
حالا نان زيرين برگر را به سس آغشته کنيد. سپس دو لايه بادمجان روي سس بريزيد. مقداري پنير فتا خرد شده روي بادمجانها بريزيد. گوجه فرنگي، پياز حلقهاي و کاهو را هم بچينيد و در آخر نان را قرار دهيد.
برگر بادمجان کبابي آماده است. نوش جان!