باشگاه خبرنگاران/ کيک ارده و کنجد به دليل مواد اوليه‌اي که دارد جز کيک‌هاي مقوي و خوشمزه است. اين کيک در کشور‌هاي عربي، ترکيه و يونان بسيار مورد استقبال قرار گرفته است. دستور‌هاي متفاوتي براي تهيه اين کيک وجود دارد. اين کيک بافتي لطيف و طعمي عالي دارد و پيشنهاد مي‌کنيم آن را تهيه کرده و نوش جان کنيد.

مواد لازم براي تهيه کيک ارده و کنجد

شکر سه چهارم پيمانه
آرد يک و نيم پيمانه
نمک يک‌هشتم قاشق چاي‌خوري
بيکينگ پودر يک‌ونيم قاشق چاي‌خوري
هل نصف قاشق چاي‌خوري
جوش شيرين يک چهارم قاشق چاي‌خوري
ماست نصف پيمانه
ارده نصف پيمانه
تخم مرغ دو عدد
وانيل يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
روغن مايع نصف پيمانه
کنجد دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه کيک ارده و کنجد

فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا تمام نقاط فر هم دما شوند.

قالبتان را چرب کنيد و روي آن را کمي کنجد بريزيد.


آرد را الک کنيد و آن را درون کاسه‌اي تميز بريزيد سپس بيکينگ پودر، جوش شيرين، هل و نمک را به آن اضافه کنيد و موادتان را کاملا با هم، هم بزنيد تا يکدست شود. در اين مرحله لازم است که کاملا مواد با هم ترکيب شوند تا بکينگ پودر کاملا بين آرد پخش شود و حفره در کيک ايجاد نشود.

ارده را خوب هم بزنيد تا يک دست شود. ماست را نيز هم بزنيد و سپس آن را به ارده اضافه کنيد و آن‌ها را خوب با هم ترکيب کنيد.

ميزان غلظت اين مخلوط به غلظت ماست و ارده‌اي که انتخاب مي‌کنيد بستگي دارد.

شکر را درون يک کاسه تميز بريزيد سپس تخم مرغ‌ها و وانيل را به آن اضافه کنيد و آن‌ها را با همزن خوب هم بزنيد.

روغن مايع را کم کم و به آرامي به موادتان اضافه کنيد و آن‌ها را با همزن هم بزنيد.

مخلوط ماست و ارده را در دو مرحله به مواد اضافه کنيد و با ليسک و در يک جهت آن‌ها را با هم مخلوط کنيد.

نيم ديگر ترکيب آرد را به آن اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد.

مواد را به داخل قالب انتقال دهيد و قالب را حدود ۵۰ دقيقه درون فر بگذاريد.

بعد از پخته شدن آن را از فر خارج کنيد و درون ظرف سرو قرار دهيد و نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar