هفت گنج/ چي لازم دارم:
فيله ماهي قزل آلا يا سالمون : ۶۰۰ گرم
سير رنده شده : ۸ تا حبه بزرگ
نمک : ۱ قاشق چاي‌خوري سر پُر
فلفل سياه : به اندازه لازم
پاپريکا : ۱ قاشق چاي‌خوري
زعفران دم‌کرده غليظ : ۱ قاشق سوپ‌خوري
ليمو تازه : ۳ تا ۴ عدد يا آبليمو
روغن سرخ‌کردني : به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا فيله هاي ماهي را از پوست جدا کنيد. من از فيله ماهي قزل آلاي سالمون استفاده کردم که فيله شده بود فقط بعد از شستشو از طول به دو قسمت تقسيمش کردم و پوستشو جدا کردم بعد با موچين تميزي باقيمانده تيغهاي ماهي رو از گوشتش خارج کردم بعد از طول، فيله ماهي رو به ضخامت يک سانت برش زدم (برشهاي يک سانت در ۳۰ سانت حدودا)
بعد هر برش رو روي تخته کار بصورت حلزوني پيچيدم و با خلال دندان ماهي حلزوني رو فيکس کردم. آب ليموها رو گرفتم و با بقيه مواد که براي مزه دار کردنه ماهيه توي دستگاه ميکسر که مثل آسيابه ريختم و به کمک دستگاه مواد مرينيت ماهي رو کاملا ميکس کردم و ريختم روي فيله هاي پيچيده شده و يک ساعت تو اين مواد موند بعد هم از مواد خارج کردم و توي روغن سرخشون کردم و همراه سبزي پلو و کوکوسبزي سرو کردم.
ادويه مخصوصه ماهي هم گزينه خوبي براي برطرف کردنه بوي بد ماهيه، اگر داشتيد استفاده کنيد.
ميزان سيرش اصلا زياد نيست کمش نکنيد، طعم خوبي به ماهي ميده،
بايد ماهي انتخاب کنيد که طول حداقل ۲۵ ، ۳۰ سانت داشته باشه که رولش خوشگل بشه
ميتونيد فيله ها رو بپيچيد و بعد فيکس کردن با خلال دندان بسته بندي کنيد و بزاريد فريزر اينجوري هر موقع بخوايد فقط کافيه يخ زدايي و مزه دار بشه که کارو خيلي راحت ميکنه.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar