نماد آخرین خبر

آموزش تهيه بورک گوشت ترکيه اي در فر

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه بورک گوشت ترکيه اي در فر

کوکپد/ مواد لازم براي ۲نفر
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پياز
نمک فلفل زردچوبه
1 قاشق مرباخوري رب
نان يوفکا 10 لايه
50 گرم کره
کمي شير وزعفران
پنيرپيتزا
مراحل
پيازو خوردميکنيم تفت ميديم کمي زردچوبه ميزنيم و گوشتو اضافه ميکنيم و تفت ميديم. نمک فلفل و رب اضافه و تفت ميديم و کنار ميذاريم. کره اب ميکنيم و شير و زعفرون اضافه ميکنيم‌
 روي خمير يوفکاهامون پارچه خيس ميندازيم تاخشک نشن. يک لايه برميداريم با فرچه سطح نون رو اغشته ميکنيم يک لايه موادمون و يک لايه پنيرپيتزاميريزيم.

 اطراف نون رو ميبنديم تا موادمون بيرون نريزن و لولش ميکنيم.
  روش کره ميماليم و داخل سيني فر قرار ميديم.


  دماي فر روي ۲۵۰ درجه حرارت از بالا و پايين.پنج دقيقه بعد امادست. نوش جان

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره