شيريني ها/ تارت ميوه اي براي ميان وعده
ايران کوک/ چي لازم دارم:
شير 3 پيمانه
شکر 10 قاشق غذاخوري
نشاسته 2 قاشق غذاخوري
آرد 2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانيل1/4 قاشق چايخوري
کره 1 قاشق غذاخوري
نان تارت 20 عدد
چه جوري درست ميشه:
فصل تابستون با ميوه هاي رنگي فرصت خوبيه براي درست کردن دسر و کيک و کوکي هاي متنوع با طعم هاي بهشتي. تارتلت هاي رنگي هم يکي از اون دسرها و ميان وعده هاي خوشمزه اي هستن که طعم بهشت ميدن و با کراست نان تارتلت و فراستينگ خامه شيرعسلي و ميوه هاي فصل درست ميشن. درست کردن تارت ميوه اي رو مي تونيد با ميوه هاي مختلف با رنگ هاي متنوع درست کنيد. درست کردن تارت ميوه اي با نان تارت آماده، کرم مخصوص و ميوه هاي رنگي يکي از خوشمزه ترين و متنوع ترين دسرهاست. معمولا براي درست کردن تارت ميوه اي از ميوه هاي کوچک مانند خانواده هاي توت ها از جمله توت فرنگي، شاتوت و يا بلوبري و گيلاس استفاده مي کنن اما مي تونيد ميوه هاي ديگه مثل هلو، شليل و کيوي رو هم به قطعات ريزي خرد کرده و روي تارت ميوه اي بريزيد. در اين مطلب يکي از کرم هاي خوشمزه اي رو که براي درست کردن تارت ميوه اي درست ميشه بهتون آموزش ميديم. وجود اين کرم در تارت ميوه اي باعث ميشه که هم ميوه هاي تارت در کنار هم منسجم بشن و هم طعم تارت ميوه اي فوق العاده بشه. علاوه بر کرم تارت ميوه اي در ادامه ي مطلب روش ها و تکنيک هاي ديگه اي رو هم براي درست کردن تارت ميوه اي بهتون ياد ميديم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.
۱- نصف مقدار شير، آرد و نشاسته را با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا يکدست شوند.
۲- داخل ظرف ديگر زرده ي تخم مرغ و شکر را با همزن خوب بزنيد و مخلوط کنيد.
۳- باقي مانده ي شير را گرم کنيد، در حدي که بجوشد. بعد کم کم آن را به زرده ها اضافه کنيد و هم بزنيد.
۴- سپس نصف بعدي شير که با آرد و نشاسته مخلوط کرده ايد به اين مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنيد
۵- مواد تارت ميوه اي را روي حرارت قرار دهيد و مدام هم بزنيد تا بپزد و غليظ شود. در حدي که با ماسوره شکل بگيرد.
۶- وقتي مواد را از روي حرارت برداشتيد در آخر وانيل و کره را به آن اضافه کنيد.
۷- وقتي کرم تارت ميوه اي خنک شد آن را داخل قيف بريزيد و با ماسوره داخل نان تارت آماده شکل دهيد. سپس ميوه هاي دلخواه خود را روي آن بچينيد و تزيين کنيد.
نکات کليدي طرز تهيه تارت ميوه اي
– براي درست کردن کرم تارت ميوه اي مي توانيد از کرم پاتيسير استفاده کنيد.
– به جاي کرم مي توانيد از خامه قنادي زده شده استفاده کنيد. خامه قنادي را کامل بزنيد به طوري که به پره هاي همزن بچسبد. سپس آن را داخل قيف و ماسوره ريخته و داخل نان تارت را پر کنيد. سپس روي آن را با ميوه هاي خرد شده يا ريز تزيين کنيد.
– کاسترد نيز يکي از بهترين گزينه ها براي درست کردن تارت ميوه اي است. پودر کاسترد را مي توانيد از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه کنيد و به راحتي آن را درست کنيد.
– تارت ميوه اي را مي توانيد با يک ميوه و يا مخلوط ميوه هاي خرد شده درست کنيد.