نماد آخرین خبر

ناهار/ آبگوشت باميه بخوريد و لذت ببريد

منبع
غذالند
بروزرسانی
ناهار/ آبگوشت باميه بخوريد و لذت ببريد

غذالند/ آبگوشت باميه از غذاهاي محلي و اصيل استان ايلام مي باشد که البته شهرت چنداني در ساير مناطق ايران پيدا نکرده است. وجود مواد سالم و ارزش غذايي هر يک باعث مفيد و سالم بودن اين غذاي ايلامي شده است. به گونه اي که اين غذا براي درمان ديابت و ساير بيماري ها نيز بسيار معروف مي باشد.
اين آبگوشت معمولا با گوشت گوسفندي تهيه مي شود و طعم لذيذي دارد . اما مهمترين نکته آن در استفاده از باميه است.شايد باميه براي خيلي افراد طعم ناپسندي داشته باشد اما مي توانيد به راحتي طعم آن را جذاب کرده و از استفاده آن لذت ببريد.
باميه از آن به عنوان «بمب خاصيت» ياد مي شود، خطر ابتلا به بسياري از بيماري ها و سرطان ها را بيش از آنچه فکرش را بکنيد، کاهش مي دهد و سيستم ايمني بدن را قوي مي کند، باميه بهترين داروي قند است زيرا لوزالمعده را فعال مي کند.  باميه مي تواند ناراحتي هاي روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و اين خوراکي با مزه سبز رنگ با قدرتي که دارد مفاصل را نرم مي‌کند و از رماتيسم و آرتروز جلوگيري مي کند.
وجود گوشت در اين غذا که به عنوان ماده اصلي نيز مي باشد، باعث طبخ غذايي مفيد و سالم و سرشار از فيبر شده است. همچنين در مورد باميه نيز بايد بگوييم که اين گياه خواص و فوايد بسياري براي سلامتي داشته و جزو گياهان معروف خطه جنوب مي باشد. باميه حاوي ويتامين، مواد معدني و فيبر مي ‌باشد که باعث کاهش قند خون و کلسترول شده و از بروز يبوست پيشگيري مي کند. همچنين پتاسيم و کلسيم موجود در باميه منجر به جلوگيري از فشار خون و پوکي استخوان مي شود.
از انواع ديگر آبگوشت مي توان به آبگوشت کشک، آبگوشت بادمجان، آبگوشت ليمو عماني، آبگوشت به، آبگوشت بوقلمون اشاره کرد.
چي لازم دارم:

باميه :۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندي :۳۰۰ گرم
گوجه فرنگي متوسط :۲ عدد
پياز متوسط :۱ عدد
رب گوجه فرنگي :۲ قاشق غذاخوري
آب :۴ ليوان
روغن : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
چطور بپزم:
 گام 1ابتدا پياز را نگيني خرد کنيد و با کمي روغن در قابلمه سرخ کنيد.
 گام 2سپس گوشت را نيز خرد کنيد و به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه کنيد و چند دقيقه مواد را تفت دهيد.
 گام 3در اين مرحله رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه کنيد و ۲ يا ۳ دقيقه تفت دهيد تا مواد خوشرنگ شوند و رب هم خوب تفت بخورد و از خامي در بيايد.
 گام 4سپس ۴ ليوان آب جوش را درون قابلمه بريزيد و درب آن را بگذاريد. حرارت را کم کنيد تا گوشت نيم پز شود.
 گام 5در يک ماهي تابه ديگر کمي روغن بريزيد و باميه ها را به آن اضافه کنيد.
 گام 6حدود ۱۰ دقيقه باميه‌ها را سرخ کنيد تا خامي آن از بين برود.
 گام 7گوجه فرنگي ها را رنده کنيد و بعد از حدود يک ساعت به همراه باميه ها به مواد گوشت اضافه کنيد.
 گام 8نيم ساعت اجازه دهيد تا مواد قابلمه کاملا بپزد و باميه ها نيز نرم شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره