نماد آخرین خبر

طرز تهيه خورشت مرغ مکزيکي

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه خورشت مرغ مکزيکي

کتاب کاله/معمولا غذاهاي مکزيکي را به طعم تند و آتشين آنها مي‌شناسيم چرا که مکزيکي‌ها مثل بسياري از ساکنان سرزمين‌هاي گرمسيري علاقه زيادي به استفاده از ادويه‌جات در غذاهاي خود دارند، اما ويژگي بارز خورشت مرغ مکزيکي که در اينجا به شما معرفي مي‌کنيم به تند بودن آن نبوده بلکه به مقوي بودن آن است. در آمريکاي جنوبي هزاران سال است از شبه غله‌اي به نام کينوا استفاده مي‌شود. اين ماده مغذي که به آن خاويار گياهي هم گفته مي‌شود بسيار پر خاصيت است و در دهه‌هاي اخير در دنيا معروف شده و به عنوان يک سوپرفود مصرف مي‌شود. خورشت مرغ مکزيکي که طرز تهيه آن را ياد مي‌خوانيد سرشار از پروتئين است و از لوبيا و کينوا تهيه مي‌شود. با ما همراه باشيد تا با طرز تهيه خورشت مرغ مکزيکي آشنا شويد.
مواد لازم براي تهيه خورشت مرغ مکزيکي
سينه مرغ چهار عدد
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
پيازيک عدد
فلفل قرمزدو عدد

رب گوجه‌فرنگي سه قاشق غذاخوري
کنسرو گوجه‌فرنگي800 گرم
کينوا140 گرم
قرص عصاره مرغدو عدد
لوبيا سفيد400 گرم
گشنيزيک دسته
آب ليمويک عدد ليمو
شکريک قاشق غذاخوري
ماست براي زمان سرو به مقدار لازم
طرز تهيه خورشت مرغ مکزيکي
مرحله اول
روغن را داخل يک ماهيتابه‌‌اي عميق، گرم کرده و پياز خرد شده و فلفل را چند دقيقه داخل آن تفت دهيد تا نرم شود. رب گوجه‌فرنگي را روي آنها بريزيد و يک دقيقه تفت دهيد و سپس گوجه‌فرنگي کنسروي را خرد کرده و اضافه کنيد.
مرحله دوم
داخل ماهيتابه به قدري آب بريزيد که وقتي مرغ را داخل آن قرار داديد رويش رو بپوشاند. صبر کنيد تا آرام به‌جوش آيد. سينه‌‌‌هاي مرغ را داخل ماهيتابه قرار دهيد و صبر کنيد آرام بپزد. هر از گاهي مرغ‌ها را پشت‌ و رو کنيد. اين کار را 20 دقيقه تکرار کنيد تا داخل مرغ کاملا بپزد.
مرحله سوم
به اندازه يک قابلمه بزرگ آب بجوشانيد و قرص‌ عصاره مرغ را داخل آن بياندازيد. کينوا را به آب اضافه کنيد و 15 دقيقه بجوشانيد تا نرم و درشت شود. در دقايق آخر لوبيا سفيد را که از قبل پخته و خشک کرده‌ايد به محتواي قابلمه اضافه و سپس کل مواد را آبکش کنيد.
مرحله چهارم
پس از آبکش کردن لوبيا و کينوا، گشنيز و آب ليموي تازه را اضافه کنيد و قبل از آنکه در قابلمه را ببنديد کمي به آن نمک‌ و فلفل بزنيد.
مرحله پنجم
سينه‌هاي مرغ را بيرون آورده و با استفاده از دو عدد چنگال آنها را ريش ريش کنيد. حالا مرغ‌ها را داخل سس گوجه‌فرنگي بريزيد و به آن شکر اضافه کنيد.
مرحله ششم
مخلوط کينوا و لوبيا را دور تا دور مرغ آغشته به سس گوجه فرنگي بريزيد و قبل از سرو غذا روي آن را با چند برگ گشنيز تزيين کنيد. خورشت مرغ مکزيکي را همراه با ماست ميل کنيد تا حال و هواي مکزيکي آن کامل شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره