نماد آخرین خبر

طرز تهيه کوکوي کنگر غذاي خوشمزه و مقوي

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
طرز تهيه کوکوي کنگر غذاي خوشمزه و مقوي

مجله دلگرم/ کوکوي کنگر يکي از غذاهاي خوشمزه و آسان است که شما عزيزان مي توانيد به راحتي آن را در منزل تهيه کنيد. با ما همراه باشيد تا شما را با طرز تهيه آن آشنا نماييم.
 
چگونه کوکوي کنگر درست کنيم ؟
طرز تهيه کوکوي کنگر موضوع مورد بحث ماست. کنگر گياهي با برگ‌هاي خاردار و ساقه‌هاي ضخيم شبيه به کرفس است. از برگ‌هاي سبز آن به صورت خام در تهيه سالاد و از ساقه آن در تهيه خورش استفاده مي‌شود.
اين گياه، طبع گرمي دارد و بسيار نيرو بخش و مقوي قلب است. برگ‌هاي اين سبزي، موجب کاهش چربي خون شده و به دليل فيبر نامحلول، بسيار ملين و براي پايين آوردن قند خون سودمند است.
اينولين آن باعث افزايش باکتري‌هاي مفيد دستگاه گوارش شده و از سرطان روده باريک مي‌کاهد. آنتي اکسيدان‌هاي موجود در آن نيز پوست را در برابر سرطان محافظت مي‌کند.

پس از پاک کردن کنگر و شستن آن کنگرها را مانند کرفس خرد مي کنند و پس از تفت دادن در روغن خورش کنگر درست مي کنند. خوردن کنگر پاک کرده به صورت خام به تنهايي و يا ترکيب آن با سالاد کاهو نيز عادت بسياري از عزيزان است.

مواد لازم براي تهيه کوکو کنگر:
گوشت چرخ کرده 100 گرم
کنگر پاک کرده 250 گرم
زرشک (براي تزيين روي کوکو) 10 گرم
هويج دو عدد متوسط
سيب زميني يک عدد متوسط
پياز دو عدد
تخم مرغ چهار عدد
گوجه فرنگي (براي تزيين) يک عدد کوچک
روغن مايع يک پيمانه
آب يک پيمانه
زعفران دَم کرده به ميزان لازم
نمک، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم
ادويه ي پلويي به ميزان لازم
طرز تهيه کوکوي کنگر:
کنگر را با دو قاشق سوپخوري روغن مايع تفت دهيد و يک پيمانه آب بيفزاييد تا بپزد. هويج را نگيني خردکرده و با مقداري آب بپزيد. سيب زميني را نگيني خرد نماييد و تفت دهيد، وقتي نرم شد از روي حرارت برداريد. پياز را سرخ کنيد. گوشت چرخ کرده را تفت دهيد.
وقتي همه ي مواد آماده شد، در ظرفي مواد را با هم مخلوط کنيد. نمک، زردچوبه، فلفل سياه و ادويه ي پلويي را بيفزاييد. تخم مرغ ها را در ظرفي جدا بزنيد و به مايه ي کوکو اضافه نماييد.
در اين مرحله از روش پخت کوکوي کنگر، همه ي مواد را با هم خوب مخلوط کنيد. روغن مايع را درون تابه بريزيد؛ وقتي داغ شد، مواد را در آن بريزيد.
مي توانيد به اين کوکو زعفران دَم کرده نيز اضافه نماييد. گوجه فرنگي را ريز خرد کرده و با زرشک مخلوط کنيد؛ بهتر است گوجه فرنگي سفت و کوچک باشد. زرده هاي تخم مرغ را هم بيفزاييد، با هم مخلوط نموده و روي کوکو بدهيد؛ با قاشق يک فشار کوچک بدهيد تا به رويه ي کوکو بچسبد.
زماني که تخم مرغ ها را در ظرف مي ريزيد يک عدد زرده ي تخم مرغ را نگه داريد تا در آخر با گوجه فرنگي و زرشک مخلوط کنيد و به رويه ي کوکو بريزيد. بگذاريد با حرارت ملايم پخته و خوب طلايي شود؛ لازم نيست سمت ديگر اين کوکو سرخ گردد.

نکات تکميلي در مورد کوکو کنگر
کوکو کنگر جزو انواع کوکو مي باشد.
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقيقه مي باشد.
کوکو کنگر را مي توانيد در وعده نهار و شام سرو کنيد.
همچنين مي توان در ماه رمضان به عنوان افطار ميل کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره