آموزش تهيه ميني پنکيک يا پنکيک دکمه اي!

سرآشپز پاپيون/ ميني پنکيک يا،پنکيک دکمه ي متونه صبحانه يا عصرانه جداب و دوست داشتني و خوشمزه برا ي بچه ها يا برا ما بزرگترا باشه،،
مواد لازم ميني پنکيک
آرد قنادي۱.۵ پيمانه
کره۱ قاشق غذا خوري
شکر۱ قاشق غذا خوري
شير۱/۲ پيمانه
تخم مرغ۱ عدد
بيکينگ پودر۱ قاشق مربا خوري
وانيل نصف قاشق چاي خوري
طرز تهيه ميني پنکيک
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۲۰دقيقه
۱
براي تهيه يه پنکيک اسفنجي وتپلي ابتدا تخم مرغ رو به همراه شکر خوب ميزنيم تا سفيد رنگ وکشدار شود سپس کره نرم شده و شير رو به همراه وانيل اضافه کرده ودرنهايت آرد وبکينگ پود الک شده رو به موادمون اضافه ميکنيم وبا ليسک هم ميزنيم تا پف موادمون نخوابه ،
۲
بعد براي مدل ميني مواد رو داخل کيسه خامه يا ظرف سس ريخته يا با قاشق چايخوري، داخل ماهيتابه متوسط که فقط در حد چرب شدن اندازه يه قطره روغن ريخيم ميريزيم وباشعله ملايم روبه کم وبادر بسته اجازه ميديم بپزن يه طرف پنکيکا که رنگ گرفت وسطح بالاي اونا حباباي ريزي زد برميگردونيم تا طرف ،ديگه هم طلاي بشه ،
ساير نکات ميني پنکيک
نکته تخم مرغ و شکر خوب زده بشه يا حتي ميتونيم زرده وسفيده تخم مرغ رو براي اسفنجي شدن بيشتر جدا کنيم عين کيک اسفنجي عمل کنيم،وچون داخل پنکيک از شکر کمتري استفاده ميشه موقع سرو متونيم از عسل،مربا يا انواع شکلات ذوب شده بصورت سس استفاده کنيم