سرآشپز پاپیون/ این کیک خیلی خیلی خوشمزه است مخصوصا اگر با سس قهوه میل کنید. 
بافت اسفنجی و پوکی داره و طعمش خیلی عالیه 
وقتی توی فر درحال پخت هست بوی بسیار خوش و مطبوعی تو خونه می پیچه .... خلاصه چی بگم ..😉 
درست کردن سسش هم خیلی راحته ، چند دقیقه بیشتر وقت نمیبره مخصوصا اگر موادش رو تو خونه داشته باشید در حد مخلوط کردن هست 
از این سس قهوه میتونید برای انواع کیک های شکلاتی و کاکائویی و .... استفاده کنید 
من ابن کیک رو سه بار درست کردم و هر بار سعی کردم ایرادتش رو بگیرم و اندازه موادش رو دقیق کنم تا بهترین نتیجه رو بده بار سوم نتیجه کار این دستور شد که خودم واقعا راضی بودم ازش .
...
مواد لازم کیک فوق شکلاتی و سس قهوه
آرد۳۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱۱۰ گرم
شکلات شیری۹۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
روغن مایع۱۲۰ گرم
پودر کاکائو۴۰ گرم
شکر۳۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پودر قهوه۱۵ گرم
وانیل‏۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
سیروپ قهوه۱/۳ الی ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک فوق شکلاتی و سس قهوه
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه
۱۵ گرم که میشه حدود ۳ قاشق غذا خوری پودر قهوه رو در یک پیمانه آب (کاملا پر) توی قهوه جوش تون بریزید و اون رو دم کنید (بدون قهوه جوش هم میشه)
شکلات ها رو روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب میکنیم .وقتی که شکلات ها آب شدن ، قهوه ای رو که دم کردیم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا شکلات ها کاملا آب بشه ، بعد کره رو اضافه می کنیم تا اون هم ذوب بشه . بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم (ظرف ما همچنان روی بخار کتری قرار داره)
وقتیکه شکلات ها همچنین کره کاملا ذوب شدن و محاول ما کاملا رقیق شد از روی کتری برمیداریم و شکر رو اضافه میکنیم و با هم زن خوب هم میزنیم تا شکر ها کاملا حل بشن . تا اینجا محلول ما هنوز داغ هست بعد اجازه میدهیم تا در دمای محیط از حرارت و داغی بیفته و کمی خنک بشه.
بعد از اون تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و سپس روغن مایع رو اضافه کنید
آرد و بکینگ پودر رو ۲ الی ۳ مرتبه با هم الک کنید . سپس به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید . اولش با هم زن دستی هم بزنید تا آرد به اطارف نپاشه بعد با دور متوسط عم زن برقی اینکار رو انجام بدین و کاملا مواد رو مخلوط کنید.
**حتما از یک ربع قبل فر تون رو داغ کنید ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید ( اگر از ظروف نچسب استفاده نمیکنید حتما کف ظرف تون رو کاغذ روغنی بندازین یا از روغن جدا کننده که دستورش توی پاپیون هست استفاده کنید ) حتی قالب شما تفلون و نچسب هست کف اون رو کاملا چرب کنید همچنین یک سانت پایین از دیواره
موادتون رو توی قالب بریزسد و اون رو دوسه مرتبه آروم بکوبید زمین تا حباب های اون خارج بشه و مواد یکنواخت پخش بشه توی قالب
اون رو در فر ۱۷۵ درجه و طبقه وسط به مدت حدود ۴۵ دقیقه قرار بدین ( اینکه میگم حدود ۴۵ دقیقه بخاطر اینه که فرهای مختلف باهم فرق میکنن شما بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید ، اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته شده اگر نه ، بگزارید ۱۰ دقیقه دیگه تو فر بمونه باز تست کنید )
بعد از پخت بگذارید چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک بشه بعد کیک رو از قالب خارج کنید (تمام کیک ها رو اگر وقتی داغ هستن از قالب خارج کنید ممکنه خورد بشن یا بدرستی از قالب خارج نشن پس کمی صبر کنید تا از داغی و خرارت بیفتن)
تهیه سس قهوه خیلی خیلی راحته اگر سیروپ قهوه رو آماده داشته باشین. ۱/۴ الی ۱/۳ پیمانه سیروپ قهوه رو با ۱۰۰ گرم خامه مخلوط کنید و با هم زن بزنید تا کاملا مخلوط بشه سسی که حاصل میشه خیلی خوشمزه هست و برای روی کیک خیلی مناسب و دلچسبه
این میزان مواد حدود یک کیلو و ۶۰۰ گرم کیک به ما میده . قالبی که من استفاده کردم قالب گرد ۲۳ سانت با ارتفاع ۱۰ سانت هست . مواد کاملا پف میکنه حین پخت ، پس قالب تون رو دیواره بلند در نظر بگیرید اگر ندارید قالب رو بزرگتر بردارید.
سایر نکاتکیک فوق شکلاتی و سس قهوه
دستور تهیه سیروپ قهوه رو فرستادم برای پاپیون که انشالله تا الان تایید شده باشه
 
میزان استفاده از سیروپ قهوه بسته به اینکه چقدر میخواهید سس تون غلیظ یا رقیق باشه بین ۱/۳ الی ۱/۴ هست
حتما از شکلات تخته ای شیرین استفاده کنید ، ولی اگر از شکلات تلخ استفاده کردین میزان شکر تون رو کمی بیشتر کنید .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar