نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

حمص با نخودفرنگي و سويا

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
حمص با نخودفرنگي و سويا

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم حمص با نخودفرنگي و سويا
لوبياي سويا۱ فنجان
نخود فرنگي۱ فنجان
ارده۱/۳ فنجان
آب ليمو۳ قاشق سوپ خوري
سير (درشت خرد شده)۲ حبه

زيره۱ قاشق چاي خوري
آب۳ قاشق سوپ خوري
نمک۳/۴ قاشق چاي خوري
روغن زيتون۲ قاشق سوپ خوري
جعفري براي تزئين (خرد شده)به مقدار لازم
بيسکويت براي سرو کردن (يا نان مخصوص)به مقدار لازم
طرز تهيه حمص با نخودفرنگي و سويا
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۵دقيقه
يک قابلمه ي متوسط آب و. نمک را جوش بياوريد. لوبياي سويا را در آن بريزيد و ۳ تا ۵ دقيقه بپزيد تا نرم شود. لوبياي سويا را در يک صافي بريزيد. دوباره آب را به جوش بياوريد و نخود فرنگي را اضافه کنيد و ۱ دقيقه بپزيد تا نرم شود. نخود ها را همراه لوبياي سويا در صافي بريزيد تا آبش برود.
در يک غذا ساز، لوبياي سويا، نخود، ارده، آب ليمو، سير، زيره، آب و نمک را بريزيد و بزنيد تا يکدست شوند. هر وقت لازم بود ديواره هاي ظرف را بتراشيد.
در حاليکه دستگاه روشن است روغن زيتون را قطره قطره اضافه کنيد و بزنيد تا مخلوط به شکل پوره اي يکدست در بيايد.

هوموس را بچشيد و در صورت لزوم باز هم نمک و فلفل بپاشيد. هوموس را در يک کاسه بريزيد و روي آن جعفري خرد شده بچينيد و بلافاصله همراه با بيسکويت يا نان مناسب سرو نماييد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره