آموزش تهيه راويولي با سوسيس و اسفناج

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم راويولي با سوسيس و اسفناج
ريحان ريز شده۲ قاشق غذا خوري
پنير پارميجانو (پارميزان يا پارمسان) يا گورگانزالو۱/۲ پيمانه
جعفري ريز شده۲ قاشق غذا خوري
خامه هم زده۱/۱/۴ پيمانه
فلفل سياه۱/۸ قاشق چاي خوري
کره آب شده۲ قاشق غذا خوري
شير۱/۲ پيمانه
آرد کامل۱ قاشق غذا خوري
نمک۱/۲ قاشق چاي خوري
سير رنده شده۲ حبه
پياز ريز شده۲ قاشق غذا خوري
سس خامهاي:
روغن زيتون يا روغن گياهي۱ قاشق چاي خوري
آب۱/۳ پيمانه
تخم مرغ (زرده)۲ عدد
تخم مرغ کامل۱ عدد
نمک۱/۲ قاشق چاي خوري
آرد کامل۲ پيمانه
خمير راويولي:
جوز هندي رنده شده۱/۸ قاشق چاي خوري
پودر مريم گلي۱/۴ قاشق چاي خوري
پنير ريکوتا يا پنير سفيد۱/۳ پيمانه
تخم مرغ (زرده)۱ عدد
برگ اسفناج (تازه)۳/۴ پيمانه
سوسيس کوکتل۱۲۰ گرم
طرز تهيه راويولي با سوسيس و اسفناج
زمان تهيه ۲۰دقيقه
زمان پخت ۲۰دقيقه
در يک تابه بزرگ، سوسيس ها را با حرارت متوسط سرخ کنيد تا طلايي شوند. سپس برگ هاي اسفناج را اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب آنها کشيده شود.
چربي اضافه مواد را بگيريد زيرا اگر آبدار يا چرب باشد باعث خراب شدن راويولي مي شود. مواد را داخل غذاساز بريزيد و پوره کنيد.
در يک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ، پنير سفيد، جوز هندي و مريمگلي را با هم مخلوط و آنها را به سوسيس ها اضافه کنيد. آنها را کنار بگذاريد تا کمي خنک شوند.
خمير راويولي:
آرد و نمک را در يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد.
در ظرفي ديگر تخم مرغ ها، آب و روغن را مخلوط کنيد و آنها را وسط آرد بريزيد. با چنگال مواد را خوب هم بزنيد.
سپس خمير را از کاسه بيرون بياوريد و حدود ۱۰ دقيقه به خوبي ورز دهيد.
پس از اينکه خوب خمير و به لطافت موردنظر رسيد آن را داخل يک کيسه پلاستيکي و به مدت ۳۰ دقيقه داخل يخچال بگذاريد.
خمير را با وردنه روي يک سطح صاف باز به شکل مستطيل کنيد و در صورت نياز، لبههاي اضافه را برش دهيد.
با کمک چاقوي دالبردار قنادي خمير را به مربع هاي ۵ سانتيمتري برش دهيد.
در اين مرحله، يک تخم مرغ را هم بزنيد و با قلم مو روي سطح خمير بماليد.
مواد را با فاصله ۲.۵ سانتيمتر از هم روي خمير قرار دهيد.
روي آنها يک لايه ديگر از خمير بگذاريد.
لبه هاي خمير و فاصله ميان مواد را محکم به هم بچسبانيد.
در اين مرحله، فاصله ميان مواد را با چاقوي دالبردار قنادي برش بزنيد.
مي توانيد در همان لحظه راويولي را به مدت ۳ تا ۴ دقيقه داخل آب و نمک بپزيد و آبکش کنيد. يا آنها را بسته بندي کنيد و داخل فريزر نگهداريد.
سس خامهاي:
در يک شيرجوش متوسط، پياز و سير را داخل کره روي حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقيقه تفت دهيد.
سپس آرد، نمک و فلفل را اضافه کنيد. کمي هم بزنيد و سپس خامه و شير را اضافه کنيد.
روي حرارت به طور مرتب هم بزنيد تا مايع غليظ و روي آن حباب ايجاد شود. پس از اين اتفاق يک دقيقه ديگر هم بزنيد و سپس جعفري و ريحان را اضافه کنيد.
ساير نکات راويولي با سوسيس و اسفناج
غذاهاي ايتاليايي بسيار خوشطعم و لذيذ هستند. از جمله غذاهاي مشهور اين کشور بايد به راويولي اشاره کرد.
اين غذا با مواد مختلف پر و با سسهاي متفاوت سرو ميشود.
در اينجا، با سس خامهاي و سوسيس تهيه شده.