نماد آخرین خبر

با طرز تهيه  کيک ژاپني پنبه ايي آشنا شويد

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
با طرز تهيه  کيک ژاپني پنبه ايي آشنا شويد

سرآشپز پاپيون/   دستور کيک ژاپني بدون پنير رابراتون گذاشتم. يکي از نرم ترين وخوشمزه ترين کيک ها توي دنياست.براي همين خيلي طرف دار داره.کيک هاي ژاپني خيلي بافت لطيفي داره وتوي دهان آب ميشه.اگه طبق دستور پيش بريد نتيجه عالي ميشه.😋😋
مواد لازم کيک ژاپني پنبه ايي (بدون پنير)
آرد۱۱۰ گرم
شير۱۱۰ گرم
کره۸۰ گرم
تخم مرغ کامل۱ عدد

تخم مرغ (زرده)۷ عدد
وانيل‏۱ قاشق چاي خوري
مواد لازم
تخم مرغ (سفيده)۷ عدد
شکر۱۶۰ گرم
آب ليمو تازه۱ قاشق غذا خوري
نمک۱/۳ قاشق چاي خوري
پودر تارتار (اختياري)۱/۳ قاشق چاي خوري
طرز تهيه کيک ژاپني پنبه ايي (بدون پنير)
زمان تهيه ۲۵دقيقه
زمان پخت ۱۱۰دقيقه
۱

درابتدا قالب مربعي۲۰ سانتي باارتفاع ۸ رو باکره چرب وکف آنرا کاغذ روغني بگذاريد.دورتادور قالب رابا يک نوار کاغذ روغني کاور کنيد، بطوريکه ۵ تا ۶ سانت از ارتفاع قالب بيشتر باشد.(طبق شکل). يک ورق آلومينيومي رو دولايه کنيد، بين دولايه آن دستمال حوله کاغذي بگذاريد. ورق الومينيومي را دور تادور قالب بپيچيد.
۲
فرراروي دماي ۱۵۰°cروشن کنيد
۳
شير وکره راروي حرارت گذاشته تاشير گرم شود وکره کاملا ذوب شود.از روي حرارت برداريد
۴
آرد را روي کره وشير الک کرده وخوب مخلوط کنيد
۵
يک عدد تخم مرغ وهفت تازرده راهم بزنيد تا از لختگي دربيايد.کم کم به مخلوط آرد وشير اضافه کنيدوبا قاشق هم بزنيد.مواد را کنار بگذاريد.

۶
براي تهيه مرنگ ،سفيده هارا بادورکند همزن بزنيد تاحباب تشکيل شود.آبليمو ونمک يا پودر تارتار راضافه کنيد.مجددا هم بزنيد.شکر رابه تدريج وطي چند مرحله اضافه کنيد ،باهمزن بزنيد تااصطلاحا به مرحله سافت پيک برسيد..سفيده ها حالت خامه شل ميگيرند.
۷
سفيده هارا طي سه مرحله به مواد زرده اضافه ميکنيم وباهمزن دستي با داخل کردن آروم همزن داخل مواد وبيرون آوردن آن مواد رومخلوط ميکنيم.همزن راکنارگذاشته وهمه مواد را به باقيمانده سفيده اضافه ميکنيم.وباليسک موادرواز يک جهت ترکيب ميکنيم .اضافه کردن مواد به سفيده باعث ميشه مواد ته ظرف که مخلوط نشده هم کامل ترکيب شوند.
۸
مواد را داخل قالب ريخته وقالب راچند بار آرام به زمين بکوبيد تا هواي اضافي خارج شود..قالب را در ظرف بزرگتري گذاشته ودرون آن ظرف را دوسانت آبجوش ميريزيم.وباهمان ظرف داخل فر گذاشته به مدت يک ونيم ساعت.
۹
بعد از گذشت زمان مورد نظر،بدون اينکه در فر راباز کنيد .ببينيد اگرروي کيک قهوه ايي روشن شده .درفررونيمه باز کنيد باخلال چک کنيد اگرکيک پخته بود.درفررو ببنديد .وفر راخاموش کنيد.
۱۰
بعد از گذشت يک ربع تانيم ساعت درفررو باز کنيد قالب رو از درون ظرف آبجوش برداريد دوباره درون فر کذاشته در فررو نيمه باز بگذاريد... کيک رو يک ربع بعد از فر دراورده بگذاريد کامل سرد شود. برش بزنيد وميل کنيد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره