طرز تهيه سوفله پنيري، يک دسر خوشمزه و متفاوت

کتاب کاله/ سوفله يک غذاي فرانسوي بر پايه تخم مرغ است. در واقع سوفله يک نوع کيک سبک است که در فر تهيه ميشود. در تهيه سوفله بايد زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد، تا سوفله به خوبي پف کند. سوفله را با توجه به مواد مورد استفاده در آن ميتوانيد به عنوان غذاي اصلي يا دسر سرو کنيد. اين دسر و غذاي جذاب را ميتوانيد در هر ظرفي در فر قرار داده و سرو کنيد؛ اما ظرف اصلي سوفله، رامکين بوده که يک کاسه کوچک چيني است. سوفله انواع مختلفي دارد، مانند سوفله اسفناج، سوفله شکلاتي، سوفله پاستا و سوفله پنيري. در اين مقاله طرز تهيه سوفله پنيري را به شما آموزش ميدهيم. ما در اين دستور پخت، از پنير شاير بلو استفاده ميکنيم. پنير شايربلو از شير گاو تهيه ميشود و سبب خوشطعم شدن سوفله پنيري ميشود. سوفله پنيري را ميتوانيد در مهمانيها به عنوان دسر سرو کنيد و مهمانان خود را با طعم عالي آن هيجان زده کنيد. براي ياد گرفتن طرز تهيه سوفله پنيري با پنير شاير بلو در ادامه همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه سوفله پنيري با پنير شاير بلو
کره سه قاشق غذاخوري
آردسه قاشق غذاخوري
شيريک چهارم پيمانه
پنير شاير بلو نصف پيمانه
جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ چهار عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه سوفله پنيري با پنير شاير بلو
مرحله اول
چهار عدد قالب رامکين يا قالب مناسب فر با ظرفيت ۲۴۰ ميليليتر يا يک پيمانه براي پختن سوفلهها آماده کنيد. کف و ديوارههاي قالب را با روغن يا کره چرب کنيد. کمي آرد (علاوه بر ميزاني که براي تهيه سوفله نياز داريم) داخل قالب ريخته و قالب را تکان دهيد تا آرد به تمام سطوح آن برسد. سپس ظرف را برگردانده و کامل تکان دهيد تا هيچ آرد اضافهاي داخل آن باقي نماند.
مرحله دوم
يک قابلمه متوسط روي حرارت بگذاريد. کره را داخل قابلمه آب کنيد. سپس آرد را اضافه کرده و يک و نيم دقيقه هم بزنيد. پنير شايربلو را رنده کنيد. شير، پنير شايربلو رنده شده، جوز هندي و نمک و فلفل را اضافه کنيد. مواد را تقريبا سه دقيقه هم بزنيد تا غليظ شود. سپس آن را از روي شعله برداريد. مقدار نمک و فلفل به سليقه شما بستگي دارد.
مرحله سوم
سفيد و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنيد. زرده تخم مرغ را با همزن دستي هم بزنيد و آن را به مخلوط کره و آرد اضافه کنيد. سپس شير را اضافه کرده و مدام با همزن دستي بزنيد تا آرد گلوله نشود و ترکيب يکدست شود.
مرحله چهارم
سفيده تخم مرغ را تا زماني که پف کند، هم بزنيد. سپس مخلوط حاوي زرده تخم مرغ را به آرامي با سفيده تخم مرغ ترکيب کنيد.
مرحله چهارم
مواد را به طور مساوي داخل قالب مد نظر بريزيد؛ قالب را کامل پر نکنيد و کمي خالي بگذاريد تا مواد سوفله براي پف کردن جا داشته باشد. قالبهاي سوفله را به مدت ۲۰ دقيقه و تا زماني که روي سوفله طلايي شود در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد که از قبل گرم شده قرار دهيد. سوفله پنيري خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
نکات
توجه داشته باشيد که زمان پخت سوفله به نوع ظرفي بستگي دارد که از آن استفاده ميکنيد. هر چه ارتفاع ظرف کمتر باشد، مدت زمان پخت کمتر ميشود.
در فر را هنگام پخت باز نکنيد؛ چون اين کار باعث ميشود سوفلهها به خوبي پف نکند.
اگر طعم تند دوست داريد، به سوفله پنيري فلفل بيشتري اضافه کنيد.
در تهيه سوفله پنيري ميتوانيد به جاي پنير شايربلو، از پنير پارمسان استفاده کنيد.