نماد آخرین خبر

طرز تهيه نان شيرمال در خانه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه نان شيرمال در خانه

ايرنا/ اين نان خوش عطر و طعم به دليل داشتن شير و شکر در ترکيبات خود، انتخاب خوبي براي وعده صبحانه و عصرانه شما است. ما معمولا نان شيرمال را از فروشگاه‌هاي نان فروشي تهيه مي‌کنيم حالا که فرصت پخت آن فراهم شده است، بياييد با هم پخت اين نان خوشمزه و لطيف را تجربه کنيم.

مواد لازم براي تهيه نان شيرمال:
آرد گندم: سه ليوان
شير: يک ليوان
شکر: نصف ليوان

تخم مرغ: يک عدد
زرده تخم مرغ: يک عدد
پودر خمير مايه: يک قاشق غذاخوري
کره: ۱۰۰ گرم
نمک: کمي
طرز تهيه و دستور پخت نان شيرمال:
۱. ابتدا همه مواد را از يخچال بيرون بياوريد تا به دماي محيط برسد. پودر خمير مايه را درون ۲ قاشق آب ولرم بريزيد و نصف قاشق شکر به آن اضافه کنيد و ۵ دقيقه به آن زمان دهيد.
۲. تخم مرغ، کره آب شده، شير، شکر، خمير مايه آماده شده و کمي نمک را با هم مخلوط کنيد سپس آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنيد و آن را به اندازه‌اي ورز دهيد تا يک خمير لطيف به دست آيد. اين خمير به دليل لطافتي که دارد ممکن است کمي چسبندگي داشته باشد اما نيازي نيست به آن آرد اضافه کنيد.
۳. خمير را سه ساعت داخل ظرفي در بسته قرار دهيد و اجازه دهيد استراحت کند. پس از اين مدت زمان، آن را به چند قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر تکه را به صورت نوار بلند در آوريد و به شکل‌هاي مختلف مدل بدهيد. مي‌توانيد به شکل يک مار در هم تنيده يا موهاي بافته شده در بياوريد.
۴. فر را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد و اجازه دهيد تا گرم شود. در همين حين، داخل سيني فر کاغذ روغني پهن کنيد و خميرهاي شکل داده شده را داخل سيني بچينيد.
۵. زرده تخم مرغ و کمي از کره آب شده را مخلوط کنيد و با قلمو يا پنبه روي خميرها بماليد، در صورت تمايل مي‌توانيد از کنجد يا دانه خرفه براي تزئين آن استفاده کنيد. دوباره حدود ۲۰ دقيقه به خمير استراحت دهيد. حالا سيني را به مدت ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا نان‌ها پخته شوند. در نهايت گريل بالاي فر را ۲ دقيقه روشن کنيد تا روي نان‌ها طلايي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره