غذاي اصلي/ با شلغم به جنگ سرماخوردگي برويد

جام جم/ با سردشدن هوا، بازار سوپ و آش گرم شده و تمايل به خوردن اين نوع غذاها بيشتر ميشود. يکي از اين سوپهاي دلچسب پاييزي که در عين ارزاني و زمان پخت کم بسيار پرخاصيت بوده، سوپ لبو است که در روزهاي کرونايي بدن را بهشدت تقويت ميکند.
چي لازم دارم:
لبوي متوسط: 5 عدد(1000 تومان)
برگ بو: يک عدد ( 500 تومان)
سيبزميني متوسط: يک عدد (300 تومان)
آب مرغ: 2 ليوان
هويجمتوسط: يک عدد
(250 تومان)
پياز متوسط: يک عدد
(500 تومان)
ساقه کرفس: يک عدد
آب ليموترش تازه: 2 قاشق غذاخوري(1000تومان)
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
خامه براي تزئين: به ميزان لازم
چطور بپزم:
لبو، سيبزميني، پياز، هويج و ساقه کرفس را شسته، پوستکنده و خردکرده و همراه برگبو، فلفل و نمک در قابلمه مناسبي ريخته و آبمرغ را به آنها اضافه کرده و روي حرارت زياد ميگذاريم و وقتي جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم ميکنيم تا مواد خوب بپزد. وقتي از پخت کامل مواد مطمئن شديم قابلمه را از روي حرارت برميداريم تا کمي خنک شود سپس برگبو را درآورده و سوپ را با گوشتکوب برقي ميزنيم تا يکدست شود. در نهايت اين سوپ خوشرنگ و خوشطعم را در ظرف مناسبي ريخته، با کمي خامه تزئين کرده و با آبليموي تازه سرو ميکنيم.
نکات آشپزي
اين سوپ را ميتوانيد سرد يا گرم سرو کنيد و بنا به ذائقهتان مواد اوليه آن را کمي تغيير دهيد.