طرز تهيه سس مارينارا خوشمزه و خانگي
کتاب کاله/ سس مارينارا نوعي سس گوجه فرنگي ايتاليايي است که به عنوان چاشني در بسياري از غذاها مثل پاستا، اسپاگتي و گراتن و غيره استفاده ميشود؛ در حقيقت شما در هر غذايي که مايليد طعم گوجه فرنگي داشته باشد، ميتوانيد از اين چاشني ايتاليايي استفاده کنيد. در ادامه با طرز تهيه اين سس همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه سس مارينارا
گوجه فرنگي 700 گرم
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري
پياز کوچک دو عدد
سير دو حبه
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
آويشن دو قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه سس مارينارا
مرحله اول
براي شروع گوجهها را بشوييد و بدون اينکه پوست بکنيد و خرد کنيد. نصف فنجان آب داخل قابلمه بريزيد و گوجه فرنگيها را روي حرارت قرار دهيد تا بپزند.
مرحله دوم
بعد از اينکه گوجهها کامل پختند، پوست آنها را جدا کنيد و دوباره به قابلمه برگردانيد. در اين مرحله رب را اضافه کنيد.
مرحله سوم
پياز را پوست بگيريد و به صورت درسته روي گوجهها بگذاريد. حبه سير و روغن زيتون را هم اضافه کنيد. پودر فلفل سياه را هم بريزيد و اجازه دهيد تا مواد خوب با هم جوش بخورند و پياز نرم شود. اگر از يک پياز بزرگ استفاده کرديد، آن را حتما نصف کنيد.
مرحله چهارم
پياز را از قابلمه بيرون بياوريد و حبه سير را به کمک چنگال له کنيد. به کمک گوشتکوب گوجهها را هم له کنيد و به مقدار لازم نمک اضافه کنيد. مواد را خوب هم بزنيد تا يکدست شوند. سس مارينارا آماده است. حرارت را خاموش کنيد و بعد از اين که سس کمي خنک شد، آن را داخل ظرف تميز بريزيد.
چند نکته
سس را در يخچال حدود دو هفته ميتوانيد نگهداري کنيد. اما بهتر است هر بار به ميزان لازم از آن درست کنيد.
براي راحتي کار ميتوانيد مواد را با گوشتکوب بکوبيد.
بهترين روش براي نگهداري سسهاي خانگي، ريختن آنها در ميسن جار يا همان ظرف شيشهاي دردار است.