ميز اردرو/ «داچ بيبي»؛ پنکيک محبوب آلماني ها
ايران کوک/ چي لازم دارم:
تخم مرغ بزرگ 3 عدد (در دماي اتاق)
شير 2/3 پيمانه (در دماي اتاق)
آرد چند منظوره 1/2 پيمانه
نمک 1/4 قاشق چايخوري
عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري
کره بدون نمک 3 قاشق غذاخوري
کره بدون نمک ذوب شده 1 قاشق غذاخوري
آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
پودر قند 1 قاشق غذاخوري
تمشک تازه 3 پيمانه
داچ بيبي نوعي پنکيک آلماني بزرگ، خوشمزه و خيلي نرمه و ظاهر بي نظيرش آب دهان هرکسي رو راه ميندازه! اين پنکيک رو مي تونيد توي هر زمان از سال و به عنوان صبحانه، نهار، شام و حتي دسر درست کنيد. اين غذا هيچ محدوديتي نداره. اگه از من بپرسيد ميگم آماده سازي سريع قسمت مورد علاقه اين پنکيک هست، چون در کمتر از نيم ساعت اين خوشمزه روي ميز غذاي شماست.
داچ بيبي فقط يه پنکيک نيست بلکه ميشه اونو ترکيبي از پنکيک آلماني معمولي با پودينگ يورکشاير دانست. ترکيبي طلايي که باعث خوشمزه تر شدن اين خوراکي شده. خوردن اين نوع پنکيک کنار يه ليوان قهوه داغ واقعا مي چسبه. استفاده از تمشک تازه در رسپي اين غذا رنگ و لعاب خاصي بهش داده و همه اونو دوست دارند. البته به جاي تمشک ميتونيد از توت فرنگي و ميوه هاي ديگه هم استفاده کنيد.
همونطور که مي دونيد پنکيک تنوع زيادي داره مثل پنکيک مراکشي، پنکيک خرما و عسل، پنکيک نوتلا و … . حتي بعضي از اونها کاملا رنگ و بوي غذا دارند مثل پنکيک مرغ يا پنکيک اسپاگتي. به هر حال توي اين بازار شلوغ پنکيک اگه تا حالا داچ بيبي درست نکرديد همين حالا دست به کار شيد و اين هديه خوشمزه را براي خودتون و عزيزانتون تدارک ببينيد.
مرحله اول: فر را گرم کنيد
پيش از هر کاري فر را روشن کنيد. دماي فر را روي 425 درجه فارنهايت (220 درجه سانتي گراد) قرار دهيد. اگر فر به اندازه کافي داغ نباشد نتيجه کار آنطور که بايد خوب نخواهد شد.
مرحله دوم: مواد داچ بيبي را مخلوط کنيد
تخم مرغ ها، شير، شکر، آرد، عصاره وانيل و نمک را در مخلوط کن بريزيد. چند پالس بزنيد تا جايي که تمامي مواد به خوبي در هم حل شوند. مايع پنکيک بايد صاف و يکدست باشد و آرد در آن گوله نشود. پالس زدن را تا جايي ادامه دهيد که مايع يکدست و روان شود.
مرحله سوم: پنکيک را بپزيد
در مواد اوليه 3 قاشق غذاخوري کره به دماي محيط رسيده داشتيد. اين کره را در ماهيتابه مناسب بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد. وقتي حباب هايي در کره ظاهر شد خمير داچ بيبي را وسط ماهيتابه بريزيد ولي آن را در کره هم نزنيد. همين که مواد پخش شد ماهيتابه را به فر منتقل کنيد تا کاملا بپزد، پف کند و طلايي شود.
مرحله چهارم: تزئين و سرو کنيد
بعد از حدود 20 دقيقه پنکيک شما حاضر است. کره ذوب شده را با برس آشپزي روي آن بماليد، سپس آبليمو تازه را نيز روي پنکيک پخش کنيد. زماني که مي خواهيد داچ بيبي را سرو کنيد تمشک را روي پنکيک قرار دهيد و پودر قند را روي آنها بپاشيد.
مزيت اين نوع پنکيک در آن است که به صورت يک تکه آماده مي شود و ديگر لازم نيست مدت طولاني پاي گاز بايستيد و پنکيک ها را دانه دانه آماده کنيد. کافي است داچ را برش بزنيد و ميل کنيد.
نکات کليدي براي تهيه داچ بيبي
– براي تهيه اين پنکيک از ماهيتابه نچسب استفاده کنيد.
– به جاي تمشک مي توانيد از توت فر نگي، شاتوت يا هر ميوه ديگر استفاده کنيد.
– از آنجا که مواد داچ بيبي شامل شير و تخم مرغ است ماندگاري زيادي ندارد، نهايتا مي توانيد آن را 5 روز در يخچال نگهداري کنيد؛ اما بهتر آن است که همان لحظه آماده شدن مصرف شود.
– مواد پنکيک را مي توانيد 2 ماه در فريزر نگهداري کنيد، اما بافت پنکيک قطعا يکسان نيست.
– براي گرم کردن مجدد اين پنکيک آن را برش زده و در ماکروويو يا فر قرار دهيد تا گرم شو