آموزش تهيه نان تست با پستو

پارسينه/ اصل پستو، به جاي مغز آفتابگردان با دانه ي ميوه ي کاج تهيه ميشود. اما از آنجاييکه اين خشکبار در داخل کشور مصرف نميشود، طبيعتا" امکان تهيه اش هم وجود ندارد.
مواد لازم براي حدود 30 قطعه نان:
برگ ريحان: 50 گرم
مغز آفتابگردان: 50 گرم
روغن زيتون: 60 ميلي ليتر
سير: 3 حبه
نان باگت (نازک ورقه شده): 1 عدد
*مقداري گوجه فرنگي خشک
پنير پارمزان (نازک ورقه شده): 150 گرم
طرز تهيه:
براي تهيه پستو، ريحان، مغز آفتابگردان، روغن زيتون و سير را در خرد کن ريخته و خوب پوره کنيد. پس از بيرون آوردن از خردکن، با کمي نمک مزه دار کنيد (نمک را در خرد کن نريزيد. زيرا تيغه هاي خردکن را کند خواهد کرد). گريل فر را روشن کنيد. نان ها را در سيني فر بچينيد و دو طرف شان را چند دقيقه در فر برشته کنيد.
روي هر برش نان مقداري پستو پهن کنيد. چند تکه گوجه فرنگي خشک و يک برش پنير هم اضافه کنيد.
نوش جان!
*گوجه فرنگي خشک را ميتوانيد از خشکبار فروشي ها تهيه کنيد. پيشنهاد ميکنم که گوجه فرنگي ها را از چندين روز قبل در شيشه اي با درپوش محکم بريزيد. مقداري روغن زيتون و فلفل سياه نيمکوب هم اضافه کرده، هم بزنيد. اين معجون را براي مدتي ميتوانيد در يخچال نگاه داريد.
**پستو را ميتوانيد از يکي- دو روي قبل آماده کنيد. اما بايستي يا در ظرفي با درپوش بسيار محکم ريخته و در يخچال نگاه داريد و يا اينکه در ظرف مناسب براي فريزر بريزيد و داخل فريزر بگذاريد. البته در هر دو مورد بايد مقداري روغن زيتون روي پستو بريزيد، به طوريکه يک لايه نازک روغن روي پستو را بپوشاند.