ميز اردور/ حلقه هاي پنير و سيب زميني، دورچيني شيک
برترين ها/ آماده سازي حلقه هاي پنير و سيب زميني کمي وقت و انرژي لازم دارد, اما اين حلقه هاي سيب زميني آغشته به خرده نان و پنير بسيار خوشمزه اند.
چي لازم دارم:
سيب زميني بزرگ , پوست کنده و ضخيم حلقه شده : 3 عدد
خرده ي مغز نان سفيد تازه : 75 گرم
پنير پارمزان رنده شده : 40 گرم
پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چاي خوري
تخم مرغ , زده شده : 2 عدد
روغن جهت سرخ نمودن : مقداري
پودر فلفل چيلي جهت پاشيدن روي غذا : مقداري
چطور بپزم:
1. سيب زميني ها را 10 تا 15 دقيقه در يک قابلمه آب جوش بپزيد تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نماييد .
2. خرده هاي نان , پودر فلفل و پنير را در يک کاسه خوب مخلوط نماييد . بعد آن ها را داخل يک بشقاب گود بريزيد . تخم مرغ هم زده را نيز در يک بشقاب گود ديگر بريزيد .
3. سيب زميني ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنير بزنيد تا خوب روي سطح سيب زميني را بپوشانند .
4. روغن را در قابلمه بزرگي گرم نماييد و برش هاي سيب زميني و پنير را به تعدادي که هر بار در قابلمه جاي مي شوند , به مدت 4 تا 5 دقيقه سرخ نماييد تا طلايي و برشته شوند .
5. بعد از برشته شدن سيب زميني ها , آن ها را با يک کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج نماييد و روي دستمال کاغذي مخصوص آشپزخانه بگذاريد تا روغن آ« را به خود جذب نمايد . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقيه مواد گرم نگه داريد .
6. سيب زميني هاي پنيري را به بشقاب مخصوص پذيرايي منتقل نموده و در صورت تمايل , روي آن مقداري پودر فلفل بپاشيد و بلافاصله سرو نماييد .