نان شکم پُر، صبحانه اي مخصوص مهمان هاي ويژه
سوران/ بياييد يکبار هم براي صبحانه وقت بگذاريم و يک وعده درست و حسابي آماده کنيم. فکر کنيد مهمانان ويژه اي داريد که شب را در خانه شما گذرانده اند و بايد برايشان صبحانه آماده کنيد. براي شما دستور فوق العاده اي داريم.
چي لازم دارم:
چطور بپزم:
1- ابتدا فر را با دماي 180درجه سانتي گراد روشن کنيد تا داغ شود.سوسيس ها را ريز رنده کنيد .پيازچه را نيز ريز خرد کنيد.تابه اي مناسب آماده کرده و داخل آن کمي کره را آب کنيد و سوسيس را به خوبي سرخ کنيد.
2- پيازچه را نيز به سوسيس اضافه کرده و به خوبي تفت دهيد تا کاملا معطر شود.حال همه ادويه ها را به سوسيس اضافه کنيد و شعله را خاموش کنيد تا کاملا سرد شود.
3- تخم مرغ ها را با خامه رقيق شده با شير مخلوط کرده و با همزن به خوبي بزنيد تا يکدست شوند.
4- حال اين محلول را به سوسيس کاملا سرد شده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد.حال پنير را نيز رنده کرده و به مواد اضافه کنيد.(مواد بايد کاملا سرد باشد)
5- نانها را داخل سيني چرب شده فر بچينيد و با دستگاه اسکوپ يا قاشق داخل آن را کمي خالي کنيد(بايد ديواره ها کمي ضخيم باقي بماند تا مواد به بيرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنيد.
6- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقيقه اجازه دهيد کاملا بپزند.
نکات:
1) بهتر است مقدار خيلي کمي از نان را خارج کرده و بقيه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمير ايجاد کنيد.
2) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در يخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.
3) سعي کنيد خامه را خيلي رقيق نکنيد چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.
4) ميتوانيد روي نانها هم مقداري پنير پيتزا بريزيد تا خوشمزه تر شود.
5) اضافه کردن مقداري آويشن روي نان در 5دقيقه انتهايي پخت آن را خوشمزه تر ميکند.
- خامه (رقيق شده با شير) 1 سوم ليوان
- پنير (رنده شده (چدار،پارمزان،پيتزا يا موزارلا)) 1 ليوان
- سوسيس 1 کيلو
- پيازچه 2 عدد
- پودر سير 1 قاشق مرباخوري
- پودر موسير 1قاشق مرباخوري
- نمک 1 چهارم قاشق چايخوري
- فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري
- پودر پياز 1 قاشق مرباخوري
- نان همبرگر (کوچک) 12 عدد
- تخم مرغ 5 عدد
چطور بپزم:
1- ابتدا فر را با دماي 180درجه سانتي گراد روشن کنيد تا داغ شود.سوسيس ها را ريز رنده کنيد .پيازچه را نيز ريز خرد کنيد.تابه اي مناسب آماده کرده و داخل آن کمي کره را آب کنيد و سوسيس را به خوبي سرخ کنيد.
2- پيازچه را نيز به سوسيس اضافه کرده و به خوبي تفت دهيد تا کاملا معطر شود.حال همه ادويه ها را به سوسيس اضافه کنيد و شعله را خاموش کنيد تا کاملا سرد شود.
3- تخم مرغ ها را با خامه رقيق شده با شير مخلوط کرده و با همزن به خوبي بزنيد تا يکدست شوند.
4- حال اين محلول را به سوسيس کاملا سرد شده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد.حال پنير را نيز رنده کرده و به مواد اضافه کنيد.(مواد بايد کاملا سرد باشد)
5- نانها را داخل سيني چرب شده فر بچينيد و با دستگاه اسکوپ يا قاشق داخل آن را کمي خالي کنيد(بايد ديواره ها کمي ضخيم باقي بماند تا مواد به بيرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنيد.
6- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقيقه اجازه دهيد کاملا بپزند.
نکات:
1) بهتر است مقدار خيلي کمي از نان را خارج کرده و بقيه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمير ايجاد کنيد.
2) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در يخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.
3) سعي کنيد خامه را خيلي رقيق نکنيد چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.
4) ميتوانيد روي نانها هم مقداري پنير پيتزا بريزيد تا خوشمزه تر شود.
5) اضافه کردن مقداري آويشن روي نان در 5دقيقه انتهايي پخت آن را خوشمزه تر ميکند.