طرز تهيه بروسکتا پنيري
کتاب کاله/ بروسکتا نوعي پيش غذاي کلاسيک ايتاليايي است که از نان برشته شده آغشته به کره يا روغن زيتون و سبزيجات و سسهاي مختلفي تشکيل ميشود که روي نان قرار ميگيرند. سبزيجات و سسي که روي نان بروسکتا قرار ميگيرند ميتوانند بسته به ميل و سليقه شما متفاوت باشند.
اما ما ميخواهيم با استفاده از سس پستو يک ترکيب بسيار هوس بر انگيز براي درست کردن بروسکتا معرفي کنيم. سس پستو نوعي سس سنتي ايتاليايي سرشار از ريحان، سير، گردو و فلفل دلمهاي است. کباب کردن فلفل دلمهاي با پوست، سپس گرفتن پوست آن و برش دادنش عطر و بافت خوبي به سس پستو و بروسکتاي فلفل دلمهاي ميدهد.
با اضافه کردن کمي پنير و فلفل قرمز پرک به بروسکتا، پيش غذاي خاص و جذاب شما آماده است. فراموش نکنيد که بروسکتا بايد کاملا تازه سرو شود تا بتوان لذت نان ترد آن را قبل از شل شدن نان تست بر اثر موادي که روي آن قرار ميگيرند زير دندان احساس کرد.
در اين مطلب روش تهيه بروسکتاي فلفل دلمهاي را آموزش ميدهيم، اما پيشنهاد ما اين است که انواع شناخته شدهتر بروسکتا مثل گوجه فرنگي و ريحان را حتما امتحان کنيد.
نان باگت فرانسوي را از عرض به تکههاي مساوي و متوسط تقسيم کنيد.
روي هر برش نان کره بماليد و ۱۰ تا ۱۲ دقيقه تکههاي نان را داخل فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا جايي که خوب ترد و برشته شوند. سپس نانها را کنار بگذاريد.
طرز تهيه بروسکتا
روي فلفل دلمهاي را روغن بماليد و به کمک يک چنگال آن را روي اجاق کباب کنيد تا پوست آن از هر طرف سياه شود.
فلفل را بشوييد و پوست آن را بگيريد. سپس آن را نگيني خرد کنيد.
در يک کاسه گود سس پستو و فلفل دلمهاي خرد شده را مخلوط کنيد و هم بزنيد.
از ترکيب به دست آمده مقداري روي هر تکه نان بريزيد. روي آن پنير و فلفل پرک را اضافه کنيد و از بروسکتاي پنيري خود لذت ببريد.