نماد آخرین خبر

طرز تهيه ميني رولت با پنير کممبر

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه ميني رولت با پنير کممبر

کتاب کاله/کممبر مشهورترين پنير فرانسوي در جهان است. اين پنير در سال ۱۷۹۱ توسط ماري هارل کشاورزي از منطقه نرماندي فرانسه (شمال غربي) ساخته شده است.

کممبر يک نوع پنير نرم فرانسوي و از جمله پنير‌هاي طبيعي است که به پنير عشق معروف بوده و پنير ملي فرانسه محسوب مي‌شود. پنير کممبر سه نوع مختلف پنير کممبر معمولي، کممبر خامه‌اي و کممبر با شير بز دارد. سطح بيروني اين پنير با کپک خوراکي سفيد رنگ به طور کامل پوشانده است. کممبر داراي طعمي متفاوت و تند است که هر چه بيشتر برسد نرم‌تر و بوي آن تندتر مي‌شود.

کممبر را مي‌توان به عنوان مزه همراه با بيسکوئيت، کراکر، انجير، هندوانه، بادام تفت داده و همراه انگور و مربا سرو کرد. پنير کممبر براي صبحانه و عصرانه در کنار پوره سيب زميني، براي پخت کيک و در انواع ساندويچ و سالاد و غذا‌هاي سبک يک عنصر خوش طعم است.

قرار است از اين پنير خاص و محبوب در تهيه رولت گوشت استفاده کنيم، حتي فکر کردن به آن هم هيجان انگيز است!

مواد لازم براي تهيه ميني رولت با پنير کممبر

گوشت (چرخ کرده) ۶۰۰ گرم
شير دو قاشق سوپ‌خوري
تخم مرغ يک عدد
رزماري (خرد شده) دو قاشق چاي‌خوري
پيازچه (خرد شده) چهار شاخه
نمک و فلفل سياه (پودر شده) به مقدار لازم

پودر نان يک چهارم پيمانه
پنير کممبر ۱۲۵ گرم

طرز تهيه

فر را از ۱۵ دقيقه قبل روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم کنيد، سپس کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد.

در يک ظرف گوشت، شير، تخم‌مرغ، رزماري، پيازچه، نمک، فلفل و پودر نان را با هم مخلوط کنيد و کاملا ورز دهيد تا گوشت حالت چسبندگي پيدا کند.

مخلوط گوشت را به ۴ قسمت مساوي تقسيم کنيد، هر قسمت را به شکل بيضي باز کنيد، وسط آن‌ها يک تکه پنير کممبر قرار دهيد، سپس گوشت را رول کنيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar