روش تهيه بيسکوييت ساقه طلايي
باشگاه خبرنگاران/بيسکوييت ساقه طلايي يکي از انواع بيسکوييتهاي خوشمزه ايراني است که با طعمهاي مختلفي تهيه ميشود، براي مشاهده اين آموزش شيريني پزي در ادامه با ما همراه باشيد.
مواد لازم
کره ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲/۳ پيمانه
نوک قاشق چاي خوري نمک
آرد ۱/۲ پيمانه
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوري
سبوس گندم ۲ پيمانه
بکينگ پودر ۱ قاشق چاي خوري
وانيل ۱ قاشق چاي خوري
طرز تهيه:
ميتونيد از ۲ و ۱/۲ پيمانه سبوس استفاده کنيد و آرد ۲ قاشق + به مقدار لازم استفاده کنيد، اما بايد سبوس هاتون درشت نباشن، چون باعث ميشه بيسکوييت خوب به هم نچسبه و تيره بشه رنگش.
کره و شکر و تخم مرغ را خوب بزنيد تا رنگش سفيد شود.
سبوس گندم، آرد، آرد ذرت و بکينگ پودر رو بعد از الک کردن اضافه کنيد. اگر بعد از اضافه کردن سبوس خمير بدست چسبيد، کم کم آرد اضافه کنيد تا زمانيکه خمير بدست نچسبد. اگر سبوس هاتون درشت بودن ميتونيد کمي ريزشون بکنيد با دستگاه. بعد خمير رو يک ربع در يخچال استراحت بديد. سپس با وردنه روي ميز کار خمير را باز کنيد و قالب بزنيد. خمير را کلفت قالب نزنيد، چون موقع پخت کمي پف ميکند.
بعد داخل سيني فر کاغذ روغني بزاريد و بيسکويتها را در آن بچينيد. بعد روي آنها را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنيد و داخل فر براي حدود يک ربع تا بيست دقيقه روي ۱۸۰ درجه بزاريد تا بيسکويتها طلايي بشن. خودتون چک کنيد هر وقت طلايي شدن برشون داريد.