طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير

کتاب کاله/ لازانيا يک غذاي ايتاليايي است که در ميان کوچک و بزرگ طرفداران زيادي دارد. مواد اصلي براي تهيه لازانيا گوشت چرخکرده، قارچ، سس بشامل و فلفل دلمهاي است. پنير هم جز جدايي ناپذير لازانيا است و سبب خوشمزگي لازانيا ميشود. حالا تصور کنيد در تهيه لازانيا از چهار نوع پنير مختلف استفاده شود. قطعا طعم و مزه آن بينظير خواهد شد. ما در اين مقاله طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير، يعني پنير موزارلا، پنير چدار، پنير پارمسان و پنير شايربلو را به شما آموزش ميدهيم. ترکيب اين چهار پنير در لازانيا خوشمزگي آن را دو چندان ميکند. ممکن است تهيه لازانيا حرفهاي کمي زمانبر باشد، اما به طعم و مزه هوس برانگيز آن ميارزد. اين غذاي مهيج را ميتوانيد در کنار خانواده و حتي در مهمانيها سرو کرده و از خوردن آن در کنار عزيزانتان لذت ببريد. براي ياد گرفتن طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير در ادامه همراه ما باشيد.
مواد لازم
پياز دو عدد
سير دو حبه
لازانيا يک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پنير پارمسان نصف فنجان
پنير موزارلا گيلاسي نصف فنجان
پنير شايربلو نصف فنجان
پنير چدار نصف فنجان
فلفل دلمهاي يک عدد
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري
پودر آويشن يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير
فر را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا گرم شود.
فلفل دلمهاي را به صورت مربعهاي کوچک خرد کنيد. قارچها را هم ورقه ورقه خرد کرده و با فلفل دلمهاي در يک بشقاب کنار بگذاريد. پيازها را ريز خرد کنيد. يک ماهيتابه روي اجاق گذاشته و داخل آن روغن بريزيد و صبر کنيد تا روغن داغ شود. زماني که روغن داغ شد، پياز را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهيد تا نرم شود.
پوست سير را بگيريد و ريز خرد کنيد. زماني که رنگ پياز طلايي شد، سير را به ماهيتابه اضافه کرده و تفت دهيد. پس از سرخ شدن سير و پياز، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير کرده و سرخ شود. قارچهاي ورقه شده را هم اضافه کرده و حرارت را ملايم کنيد تا قارچها سرخ شوند و آب قارچها گرفته شود. سپس فلفل دلمهاي را اضافه کرده و تفت دهيد. مواد را مدام هم بزنيد تا نسوزد. در آخر رب گوجه فرنگي، پودر آويشن، نمک و فلفل را روي مايه لازانيا بريزيد. مقدار نمک و فلفل به سليقه شما بستگي دارد و ميتوانيد آنها را کم يا زياد کنيد. سپس مواد را خوب هم بزنيد تا منجسم شوند. يک ليوان آب داخل ماهيتابه بريزيد و صبر کنيد تا گوشت پخته شده و آب آن تبخير شود. سپس زير شعله را خاموش کنيد.
در يک ظرف آب ولرم بريزيد و ورقههاي لازانيا را به مدت سه دقيقه در آن قرار دهيد تا نرم شوند. سپس آن را از آب در بياوريد.
در اينجا نوبت به درست کردن سس بشامل لازانيا ميرسد. براي تهيه سس بشامل، طرز تهيه سس سفيد فرانسوي را خوانده و طبق آن سس را تهيه و بعد کنار بگذاريد تا خنک شود.
ظرف نسوز فر را با روغن يا کره چرب کنيد. با کمي سس بشامل کف ظرف را کامل بپوشانيد. يک ورق لازانيا کف ظرف گذاشته و مايه لازانيا را به آن اضافه کنيد و روي آن سس بشامل بريزيد. اين کار را تا تمام شدن مايه و ورقهاي لازانيا انجام دهيد. لايه آخر بايد ورق لازانيا و روي آن سس بشامل باشد. پنير پارمسان، پنير موزارلا، پنير شايربلو و پنير چدار را رنده کرده و روي لازانيا را با آن بپوشانيد. ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا لازانيا پخته شود.
لازانيا يک غذاي ايتاليايي است که در ميان کوچک و بزرگ طرفداران زيادي دارد. مواد اصلي براي تهيه لازانيا گوشت چرخکرده، قارچ، سس بشامل و فلفل دلمهاي است. پنير هم جز جدايي ناپذير لازانيا است و سبب خوشمزگي لازانيا ميشود. حالا تصور کنيد در تهيه لازانيا از چهار نوع پنير مختلف استفاده شود. قطعا طعم و مزه آن بينظير خواهد شد.
ما در اين مقاله طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير، يعني پنير موزارلا، پنير چدار، پنير پارمسان و پنير شايربلو را به شما آموزش ميدهيم. ترکيب اين چهار پنير در لازانيا خوشمزگي آن را دو چندان ميکند. ممکن است تهيه لازانيا حرفهاي کمي زمانبر باشد، اما به طعم و مزه هوس برانگيز آن ميارزد. اين غذاي مهيج را ميتوانيد در کنار خانواده و حتي در مهمانيها سرو کرده و از خوردن آن در کنار عزيزانتان لذت ببريد. براي ياد گرفتن طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير در ادامه همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير
پياز دو عدد
سير دو حبه
لازانيا يک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پنير پارمسان نصف فنجان
پنير موزارلا گيلاسي نصف فنجان
پنير شايربلو نصف فنجان
پنير چدار نصف فنجان
فلفل دلمهاي يک عدد
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري
پودر آويشن يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه لازانيا حرفهاي با چهار نوع پنير
فر را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا گرم شود.
فلفل دلمهاي را به صورت مربعهاي کوچک خرد کنيد. قارچها را هم ورقه ورقه خرد کرده و با فلفل دلمهاي در يک بشقاب کنار بگذاريد. پيازها را ريز خرد کنيد. يک ماهيتابه روي اجاق گذاشته و داخل آن روغن بريزيد و صبر کنيد تا روغن داغ شود. زماني که روغن داغ شد، پياز را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهيد تا نرم شود.
پوست سير را بگيريد و ريز خرد کنيد. زماني که رنگ پياز طلايي شد، سير را به ماهيتابه اضافه کرده و تفت دهيد. پس از سرخ شدن سير و پياز، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير کرده و سرخ شود. قارچهاي ورقه شده را هم اضافه کرده و حرارت را ملايم کنيد تا قارچها سرخ شوند و آب قارچها گرفته شود. سپس فلفل دلمهاي را اضافه کرده و تفت دهيد. مواد را مدام هم بزنيد تا نسوزد. در آخر رب گوجه فرنگي، پودر آويشن، نمک و فلفل را روي مايه لازانيا بريزيد. مقدار نمک و فلفل به سليقه شما بستگي دارد و ميتوانيد آنها را کم يا زياد کنيد. سپس مواد را خوب هم بزنيد تا منجسم شوند. يک ليوان آب داخل ماهيتابه بريزيد و صبر کنيد تا گوشت پخته شده و آب آن تبخير شود. سپس زير شعله را خاموش کنيد.
در يک ظرف آب ولرم بريزيد و ورقههاي لازانيا را به مدت سه دقيقه در آن قرار دهيد تا نرم شوند. سپس آن را از آب در بياوريد.
در اينجا نوبت به درست کردن سس بشامل لازانيا ميرسد. براي تهيه سس بشامل، طرز تهيه سس سفيد فرانسوي را خوانده و طبق آن سس را تهيه و بعد کنار بگذاريد تا خنک شود.
ظرف نسوز فر را با روغن يا کره چرب کنيد. با کمي سس بشامل کف ظرف را کامل بپوشانيد. يک ورق لازانيا کف ظرف گذاشته و مايه لازانيا را به آن اضافه کنيد و روي آن سس بشامل بريزيد. اين کار را تا تمام شدن مايه و ورقهاي لازانيا انجام دهيد. لايه آخر بايد ورق لازانيا و روي آن سس بشامل باشد. پنير پارمسان، پنير موزارلا، پنير شايربلو و پنير چدار را رنده کرده و روي لازانيا را با آن بپوشانيد. ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا لازانيا پخته شود.
نکات
براي تزئين لازانيا حرفهاي ميتوانيد از گوجه گيلاسي استفاده کنيد.
اگر دوست داريد لازانيا طعم تندي داشته باشد، به آن فلفل بيشتري اضافه کنيد.