طرز تهيه خورش انار دانه مسما؛ با طعمي بي نظير
غذالند/ انار دانه مسما يکي از خورشهاي سنتي استان گيلان است. طرز تهيه اين خورش بسيار ساده و راحت است و در شب چله مردم گيلان معمولا اين خورش را تهيه ميکنند و در کنار ساير غذاهاي سنتي خود از آن استفاده ميکنند. اين غذا داراي طعم ترشي است و طعم دهي اين غذا توسط دانههاي اناري که در آن ريخته ميشود به دست ميآيد.
مواد لازم
مرغ يا اردک: ۵۰۰ گرم
پياز: ۵-۶ عدد
دانه انار ترش: به ميزان ۲ انار (حدود ۵۰۰ گرم)
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
بادمجان يا کدو: ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را سرخ ميکنيم.
قبل از پايان سرخ شدن کامل پياز، دانه انار را به آن اضافه ميکنيم.
مرغ را به صورت جداگانه پخته و پياز سرخ شده و دانه انار را به مرغ پخته شده اضافه ميکنيم.
شعله اجاق را کم کرده و با افزودن رب گوجه فرنگي و ساير ادويه جات، غذا کمکم آماده سرو ميشود.
برخي بادمجان يا کدو را به صورت طولي برش داده سرخ ميکنند و به خورش اضافه ميکنند و برخي ديگر کدو تنبل را تکه تکه کرده و در غذا استفاده ميکنند.