ترفندهاي خوشمزهتر شدن خورشها
خراسان/ براي اين که خورش شما خوشمزهتر شود بايد نکاتي را رعايت کنيد که در ادامه به آنها اشاره ميکنيم:
۱- معمولا در خورشها ترشي اضافه ميشود و بعضي آبغوره و بعضي آبليمواضافه ميکنند. اگر اين ترشي در خورش بجوشد رنگ آن را تغيير ميدهد، بنابراين بهترين زمان اضافه کردن آبليمو وقتي است که تازه زير خورش را خاموش کردهايد.
۲- رب گوجه فرنگي را در روغن سرخ کنيد و زماني که خورش جا افتاد به آن اضافه کنيد. اين کارخورش را خوش رنگ ميکند.
۳- اگرخورش شور شد، يک سيب زميني به آن اضافه کنيد تا شوري آن را بگيرد.
۴- اگر خورش شما چرب بود، چند قطعه يخ را داخل پاکت فريزري بريزيد، در آنرا محکم ببنديد ودر غذا بيندازيد تا چربيها دور آن جمع شود.
۵- براي تهيه خورش قيمه لپه را ابتدا خيس کنيد سپس همراه گوشت تفت دهيد.
۶ - براي خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آنرا کم کم به گردو اضافه کنيد تا گردوها روغن بيشتري پس بدهند.
۷- - خورش قورمه سبزي به زمان بيشتر و دماي کم نياز دارد تا کاملا جا بيفتد. براي بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنيد.
۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژيمي براي قيمه بادمجان
ابتدا آب را در قابلمهاي جوش بياوريد وکمي روغن و نمک بريزيد. سپس بادمجانها را داخل آب جوش بريزيد و بعد از پنج دقيقه آبکش کنيد. بعد از آن بادمجانها را سرخ کنيد. روش ديگري هم براي سرخکردن بادمجان وجود دارد، اين که بادمجانها را باکمي آرد آغشته و بعد در ماهي تابه سرخکنيد.