طرز تهيه جامبو شلز با فيلينگ گوشت و پنير؛ خوشمزه و خاص
کتاب کاله/ جامبو شلز نوعي پاستا صدفي شکل بوده که نسبت به پاستاهاي معمولي خيلي بزرگتر است. علت بزرگي اين نوع پاستا اين است که بتوان آن را با مايه پاستا پر کرد. اين پاستا لذيد، ارزش غذايي بالايي داشته و حاوي ۲۵۰ کالري، ۹ گرم چربي، ۲۲ گرم کربوهيدرات و ۱۹ گرم پروتئين است.
در تهيه پاستا جامبو از گوشت چرخ کرده و پنير استفاده ميشود. ما در اين دستور پخت از پنير رومانو استفاده ميکنيم. پنير رومانو يک پنير ايتاليايي بوده که از شير گوسفند تهيه ميشود. اضافه کردن پنير رومانو به جامبو شلز، خوشمزگي اين پاستا مهيج را دوچندان ميکند. تهيه اين غذا وقت زيادي از شما نميگيرد، پس هر چه زودتر دست به کار شويد و جامبو شلز با فيلينگ گوشت و پنير را در خانه تهيه کنيد. در ادامه همراه ما باشيد تا طرز تهيه جامبو شلز با فيلينگ گوشت و پنير را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه جامبو شلز با فيلينگ گوشت و پنير
پاستا جامبو شلز يک بسته
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهاي دو عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پنير رومانو ۱۰۰ گرم
سير دو حبه
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
پياز يک عدد
آويشن يک قاشق چايخوري
نمک، فلفل سياه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه
يک قابلمه برداشته و آن را آب کنيد. قابلمه را روي اجاق بگذاريد تا آب جوش بيايد. زماني که آب جوش آمد پاستا را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقيقه روي حرارت بالا بگذاريد. پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنيد.
يک ماهيتابه روي اجاق بگذاريد. روغن سرخکردني به آن اضافه کرده و اجازه دهيد روغن داغ شود. سپس پيازها را خرد کرده و به آن اضافه کنيد. اجازه دهيد پيازها نرم شوند. فلفل دلمهاي را خرد کرده و به آن اضافه کنيد. قارچها را هم ريز خرد کنيد و داخل ماهيتابه بريزيد. زماني که آب مواد تمام شد، بايد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهيد.
زماني که گوشت را تفت داديد، رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و خوب تفت دهيد. سپس نمک، فلفل سياه، زردچوبه و آويشن را به مواد اضافه کرده و منتظر شويد تا آب آن کاملا بخار شوند. مقدار نمک، فلفل سياه و زردچوبه به ذايقه و سليقه شما بستگي دارد، ميتوانيد آنها را به دلخواه کم يا زياد کنيد.
فر را به مدت ۱۰ دقيقه روي ۱۸۰ سانتي گراد گرم کنيد. پاستا آبکش شده را با مواد درون ماهيتابه کامل پر کنيد. پنير رومانو را رنده کرده و بر روي آن بريزيد. پاستا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقيقه داخل طبقه وسط فر قرار دهيد تا پنير رومانو به طور کامل آب شود. سپس جامبو شلز را از فر خارج کرده و به صورت دلخواه تزيين کنيد. جامبو شلز شما آماده است.
نکات
در تهيه جامبو شلز با فيلينگ گوشت و پنير، ميتوانيد به غير از پنير رومانو از ساير پنيرها نظير پنير پارمسان يا موزارلا استفاده کنيد.
اگر دوست داريد جامبو شلز طعم تندي داشته باشد، فلفل سياه بيشتري به آن اضافه کنيد.