روش بريدن و پاک کردن مرغ کامل

کدبانو/ اگر مرغ کاملي خريداري کرديد، نگران خرد کردن آن نباشيد. آن را به منزل آورده و مراحل زير را براي خرد کردن آن دنبال کنيد.
چه چيزهايي لازم داريم؟
• مرغ کامل
• تخته برش
• چاقوي تيز
1. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشوييد.
2. مرغ را مانند تصوير، روي تخته برش قرار دهيد طوري که پشت مرغ روي تخته قرار بگيرد و سينه آن به سمت بالا باشد.
3. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخليه کنيد. اينها را براي موارد استفاده ديگر مانند سوپ و غيره نگه داريد.
4. تکه بزرگ چربي که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنيد.
5. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنيد.
6. بدن مرغ را در يک دست خود نگه داشته و با دست ديگر ران مرغ را به سمت بالا و پايين پيچ و تاب دهيد تا ران از محل خود جابجا شود.
7. با چاقو ران مرغ را جدا کنيد.
8. ران مرغ را در يک دست گرفته، پا را نيز در دست ديگر و دو طرف را به سمت پايين حرکت دهيد تا از وسط بشکند.
9. با چاقو ران و پاي مرغ را از محل شکستگي برش دهيد. همين عمل را براي ران ديگر تکرار کنيد.
10. بدن مرغ را برعکس کنيد تا پشت آن به سمت رو قرار بگيرد.
11. محل اتصال بال مرغ را از سينه پيدا کرده و برش دهيد. بال ديگر را نيز جدا کنيد.
12. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهيد.
13. شروع به بريدن از پايين به سمت گردن مرغ کنيد.
14. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنيد.
15. به موازات ستون فقرات، استخوان هاي قفسه سينه را برش دهيد.
16. طرف ديگر مرغ را نيز به همين روش با چاقو برش بزنيد.
17. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنيد. به اين ترتيب پشت مرغ از سينه جدا مي شود.
18. سينه مرغ را از درازا از وسط جناغ سينه به دو نيم کنيد.
19. تکه هاي مرغ براي دستور غذايي شما آماده است.
20. به اين ترتيب مرغ به 9 تکه قسمت شده است.