نماد آخرین خبر

دسر شکلات سفيد عسلي

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
دسر شکلات سفيد عسلي

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم دسر شکلات سفيد عسلي
شير۱۵۰ گرم
خامه‏۲۰۰ گرم
پنير ماسکارپونه۲۰۰ گرم
کرمفيل عسلي۱۵۰ گرم
آب سرد يا شيرنصف پيمانه

پودر ژلاتين۲ قاشق غذا خوري
شکر۳ قاشق غذا خوري
شکلات سفيد۱۵۰ گرم

طرز تهيه دسر شکلات سفيد عسلي
زمان تهيه ۲۰دقيقه
۱
ابتدا پنير ماسکار پونه و خامه و کرمفيل عسلي ( ميتونيد ازکرمفيل وانيلي هم استفاده کنيد ولي کرمفيل عسلي طعم بي نظيري به دسرتون ميده) رو با هم مخلوط کنيد و با همزن بزنيد تا کاملا يکدست بشه .
۲
شير و شکر رو با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار بدين و هم بزنيد تا شکر حل بشه ( نيازي نيست که شير بجوشه فقط شکر حل بشه ) و بعد از روي حرارت بردارين و بهش پودر ژلاتين رو که با روش بنماري داخل نصف پيمانه شير يا آب حل کردين اضافه کنيد و هم بزنيد و بعد شکلات ذوب شده رو اضافه کنيد و دوباره هم بزنيد تا يکدست بشه .
۳
اجازه بدين موادتون کمي خنک بشه و بعد کمي از مواد رو به ترکيب پنير و خامه و کرمفيل اضافه کنيد و بعد با دور کند همزن هم بزنيد تا يکدست بشه و بعد باقيمانده مواد رو اضافه کنيد و با قاشق يا دور کند همزن هم بزنيد . و بعد قالب رو خيلييييي کم چرب کنيد و مواد رو داخل قالب بريزيد و به مدت ۷ الي ۸ ساعت داخل يخچال قراربدين .

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره