۷ نکته براي پخت يک لازانياي خوشمزه

آخرين خبر/ لازانيا لايه هاي خميري شکل است که مانند پاستا پخته مي شود اما چون لايه هاي لازانيا بزرگ است ممکن است براي آماده کردن آن مشکل پيدا کنيد و هنگام جابهجايي و اضافه کردن سس و مواد لايه خمير به هم بچسبد يا بشکند . در ادامه به نکاتي براي تهيه اين غذاي خوشمزه اشاره ميکنيم :
۱- اگر مي خواهيد ورقههاي لازانيا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداري روغن و نمک داخل آب جوش بريزيد.
۲-هنگام جوشاندن لازانيا به کمک يک قاشق يا کفگير آن ها را به آرامي تکان دهيد تا به هم نچسبند. لازانيا زياد نجوشد زيرا باعث خرد شدن ورقه هاي آن مي شود.
۳-هنگامي که ورقه هاي لازانيا را در آبکش ميريزيد، آب سرد روي آنها بريزيد تا در زمان پخت، خمير نشود.
۴- براي تهيه لازانيا، مي توانيد از مواد مياني متفاوتي استفاده کنيد؛ گوشت چرخ کرده يا گوشت ريش ريش شده، يا مرغ يا سوسيس و کالباس.
۵-براي مواد مياني لازانيا بهتر است از رب گوجه فرنگي استفاده نکنيد يا بسيار کم استفاده کنيد زيرا از سس سفيد (سس بشامل) استفاده مي کنيد.
۶-پياز استفاده شده در لازانيا بايد خيلي ريز خرد يا رنده شود يا از پودر پياز استفاده کنيد.
۷-اولين لايه که در ظرف مي ريزيد مقداري سس سفيد باشد و بعد يک لايه لازانيا روي آن قرار بدهيد.