شام/ رسپي سوپ سيب زميني غذايي سالم و خوشمزه
غذالند/ سوپ سيب زميني، يکي از انواع سوپ هاي رژيمي و گياهي خوشمزه و معروف مي باشد. اين پيش غذاي خوش طعم و پرخاصيت را مي توانيد با انواع سبزيجات خوش عطر و همچنين گوشت سفيد طبخ نماييد. ترکيب اين مواد مختلف براي طبخ و آماده سازي اين سوپ خوشمزه و پرطرفدار بسيار عالي و باب سليقه اکثر افراد خواهد بود. از اين رو مي توانيد اين پيش غذاي ساده و راحت را در فصل پاييز و زمستان طبخ و سرو نماييد و از طعم عالي آن لذت ببريد.
رسپي سوپ سيب زميني، گياهي مي باشد، اما مي توانيد با توجه به ذائقه غذايي خود، کمي گوشت مرغ نيز در هنگام طبخ به مواد سوپ اضافه نماييد. با مقدار موادي که در اين رسپي بيان شده است، مي توانيد اين سوپ را براي ۴ نفر تهيه کنيد.
مواد لازم
سيب زميني متوسط: ۲ عدد
پياز متوسط: ۱ عدد
هويج: ۱ عدد
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
سير: ۴ حبه
گوجه فرنگي: ۲ عدد
آب مرغ: ۱ پيمانه
برگ بو: به مقدار لازم
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
سبزي خشک (نعناع، ترخون و آويشن): ۱ قاشق چايخوري
نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به مقدار لازم
مراحل
گام 1پياز را نگيني خرد کرده و در قابلمه با کمي روغن زيتون تفت دهيد.
گام 2هويج را حلقه اي خرد کنيد و به ظرف اضافه نماييد.
گام 3سيرها، پوره گوجه فرنگي و کمي نمک را به مواد اضافه و تفت دهيد.
گام 4حالا سيب زميني ها، فلفل دلمه اي، آب مرغ و سبزيجات خرد شده را نيز به قابلمه اضافه و بگذاريد تا به جوش آيد.
گام 5ادويه ها را نيز اضافه و حرارت را ملايم کنيد تا حدود يک ساعت سوپ شما کاملا بپزد.