غذاي اصلي/ پخت ته چين کدو حلوايي، ارمغان خوشمزه پاييزي
پارسي دي/ ته چين کدو حلوايي از خوشمزه ترين انواع ته چين ها مي باشد که تهيه آن بسيار راحت است و شما مي توانيد به راحتي ته چين کدو حلوايي که مختص به فصل پاييز هست را طبخ کنيد. ته چين کدو حلوايي همچنين يک شام مناسب براي شب يلدا نيز مي باشد. سعي کنيد در خريد کدو حلوايي آن هاي را انتخاب کنيد که پوستي سفت و بدون چروک داشته باشند و هر چقدر وزن آن بيشتر باشيد تو پرتر است. کدو حلوايي سرشار از ويتامين B و C مي باشد.
چي لازم دارم:
برنج ۳ پيمانه
پوره کدو حلوايي خام ۱ ليوان
ماست شيرين ۱ ليوان
تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه ۵۰ گرم
روغن مايع ۵۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
سينه مرغ ۱ عدد
پياز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
خلال پسته و بادام و زرشک براي تزئين به مقدار لازم
چطور بپزم:
ته چين مرغ يکي از مجلسي ترين غذاهاي پلويي ايراني محسوب مي شود که در مجالس و مهماني هاي مهم از آن استفاده مي شود …
مرحله اول : پخت سينه مرغ
ابتدا سينه مرغ را با يک پياز ۴ قاچ شده به همراه برگ بو و فلفل و سياه و نمک داخل قابلمه مي ريزيم و مي گذاريم تا خوب پخته شود سپس بعد از پخت سينه مرغ را خارج کرده و ريش ريش مي کنيم و مقدار زعفران روي مرغ ها مي ريزيم و کنار گذاشته.
مرحله دوم : آماده سازي مواد ته چين کدو حلوايي
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با خامه صبحانه و ماست و پوره کدو حلوايي و زعفران و روغن مخلوط مي کنيم و با چنگال هم مي زنيم تا تخم مرغ از لختگي خارج شود (در حد مخلوط شدن کافيه زياد هم زدن تخم مرغ باعث گرفتن بوي زهم مي شود).
مرحله سوم : دم گذاشتن ته چين کدو حلوايي
برنج را از قبل با مقداري نمک خيس کنيد سپس روي حرارت گذاشته تا به جوش بياد سپس آبکش کرده و برنج را داخل مواد ته چين ريخته تا با هم مخلوط شوند سپس کف قابلمه روغن ريخته، مي گذاريم تا داغ شود سپس يک لايه برنج ريخته و روي آن مرغ هاي ريش ريش شده مي ريزيم و روي آن برنج ريخته و با کفگير خوب فشرده مي کنيم و مي گذاريم تا ته چين کدو حلوايي دم بکشد و سپس در ظرف سرو کشيده و با خلال ها و زرشک تزئين کنيد. نوش جان
نکات کليدي در تهيه ته چين کدو حلوايي
مي توانيد مواد را داخل قالب ريخته و داخل فر تهيه کنيد روي قالب را فويل بپيچيد و چند سوراخ ايجاد کنيد بمدت ۱ ساعت در فر قرار داده تا خوب پخته شود.
کدو حلوايي را به کمک غذاساز يا گوشت کوب پوره کنيد.
براي پخت ته چين حتما از قابلمه با ارتفاع کم استفاده کنيد.
اگر از قابلمه نچسب استفاده مي کنيد مي توانيد کدو حلوايي را درشت خرد کرده و ته قابلمه بگذاريد.
ابتداي پخت مقداري زير حرارت را زياد کنيد تا بخار کند سپس کم کنيد.