پارسي دي/ سس آلفردو يکي از پر کاربردترين سس هاي مي باشد که به کمک آن مي توانيد انواع لازانيا ها و پاستا ها و حتي پيتزا ها را تهيه کنيد. سس آلفردو در دهه ۱۹۲۰ توسط فردي بنام آلفردو دي ليو در کشور رم کشف شد. شما به راحتي مي توانيد اين سس خوشمزه را در منزل تهيه کنيد و با انواع غذا ها نوش جان کنيد. امروز يکي از بهترين رسپي هاي سس آلفردو را به شما آموزش مي دهيم.
چي لازم دارم:
کره ۱/۴ پيمانه
سير ۲ حبه
خامه پر چرب ۱ ليوان
پنير پارمزان ۱/۴ پيمانه
جعفري ۱ ق غذا خوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
مرحله اول : ذوب کردن کره
کره را در دماي محيط گذاشته تا نرم شود سپس داخل يک شير جوش ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا ذوب شود.
مرحله دوم : اضافه کردن سير
وقتي کره خوب ذوب شد سير رنده شده را به کره اضافه و به مدت ۳۰ ثانيه هم بزنيد تا عطر سير خارج شود.
مرحله سوم : اضافه کردن خامه و پنير
خامه را به مخلوطمون اضافه مي کنيم و سريع هم مي زنيم تا يکدست شود سپس پنير پارمزان را افزوده حدود ۲ الي ۳ دقيقه هم بزنيد تا غليظ شود.
مرحله آخر
در انتها نمک و فلفل را به سس آلفردو مي زنيم و از روي حرارت برميداريم و ۱ ق غذا خوري جعفري را اضافه کرده. سس آلفردو خوشمزه ما حاضر است. نوش جان

نکات کليدي در تهيه سس آلفردو
در بعضي از رسپي ها از شير با آرد استفاده مي شود که ترکيب آنها سس را بسيار سنگين مي کند.
بجاي کره مي توانيد روغن زيتون را جايگزين کنيد.
اين سس به صورت گرم سرو مي شود.
در بعضي غذا ها به سس آلفردو، قارچ تفت داده نيز اضافه مي کنند.
اين ميزان سس براي ۵۰۰ گرم پاستا مناسب است.
وقتي سس را از روي حرارت برداريد خودش را مي گيرد و غليظتر مي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar