آموزش تهيه نرگسي غذاي پرطرفدار سنتي
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم نرگسي
اسفناج تازه۲۲۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
قارچ بزرگ۳ عدد
پياز خرد شده۱/۲ پيمانه
روغن زيتون۲ قاشق غذا خوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه نرگسي
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۲۰دقيقه
اسفناجها را به قطعات ۲ سانتيمتري ببريد. قارچها را درشت و ضخيم خرد کنيد.
روغن زيتون را در يک تابه نچسب روي حرارت متوسط گرم کنيد. سپس پياز و قارچ را به مدت ۴ تا ۵ دقيقه در روغن تفت دهيد
برگهاي اسفناج را نيز به مواد درون تابه اضافه کنيد و ۱ تا ۲ دقيقه آنها را تفت دهيد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنيد
مخلوط اسفناج، قارچ و پياز را به يک اندازه در سطح تابه پخش کنيد. سپس تخم مرغها را وسط آنها بشکنيد
شعله را کم کنيد؛ درب ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد تا سفيده تخم مرغها کامل خود را بگيرند (در حدود ۳ تا ۴ دقيقه)