سرآشپز پاپیون/ مواد لازم نرگسی
اسفناج تازه۲۲۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
قارچ بزرگ۳ عدد
پیاز خرد شده۱/۲ پیمانه
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه نرگسی
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۲۰دقیقه
اسفناج‌ها را به قطعات ۲ سانتی‌متری ببرید. قارچ‌ها را درشت و ضخیم خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در روغن تفت دهید
برگ‌های اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه آن‌ها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید
مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغ‌ها را وسط آن‌ها بشکنید
شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغ‌ها کامل خود را بگیرند (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه)

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar