خراسان/ مواد لازم براي رويه کيک 
  آرد - يک پيمانه
  شکر قهوه اي روشن - يک دوم پيمانه
  دارچين – ٢ قاشق چاي‌خوري
  کره -  ٩٠گرم
مواد لازم براي روي کيک
  آرد - ۱۵۰گرم
  تخم مرغ - دوعدد
  کره  -١٨٠گرم
  شکر قهوه اي روشن - يک پيمانه
 شير - ٣قاشق سوپ خوري 
 بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
 نمک - يک چهارم قاشق چاي‌خوري
 سيب - دوعدد (سيب زرد  بهتراست)
 رنده پوست ليمو - کمي
طرز تهيه
۱- ابتدا مواد رويه (کرامبل)را آماده مي‌کنيم . ۲- کره سرد را با شکر قهوه اي و دارچين مخلوط مي‌کنيم  و خوب ورز مي‌دهيم مواد را مثل خرده نان در مي آوريم و در فريزر مي‌گذاريم تا کره باز نشود.
۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط مي‌کنيم وقتي خوب حل شد تخم مرغ‌ها را يکي يکي اضافه مي‌کنيم.۴-  آرد ،بکينگ پودر و رنده پوست ليمو را هم به آن مي افزاييم و در آخر شير را هم  اضافه مي‌کنيم . ۵- حالا خمير را در قالب با ارتفاع کم مي‌گذاريم و سيب‌ها را نازک ورقه مي‌کنيم و روي مواد کيک مي گذاريم ، خمير کرامبل  را  که داخل فريزر  بود روي سيب‌هاي چيده شده مي‌ريزيم (به شکل خرده نان باشد )و داخل فر با دماي160 درجه به مدت نيم ساعت  مي‌گذاريم .۶-بعد از طلايي شدن  آن را بيرون مي آوريم و  با پودر دارچين معطر مي‌کنيم .۷-براي برش دادن حتما اجازه دهيد کيک سرد شود. اين کيک پاييزي در کنار بستني وانيلي بسيار خوشمزه است. نکته :دسر کرامبل به دسري گفته مي‌شود که از لايه ميوه مزه دار به همراه يک لايه رويي ترد و برشته تشکيل شده است. بعد از اين که اين لايه ها روي هم قرار مي گيرد، داخل فر قرار داده مي شود تا بپزد.
نويسنده : هايده تيمورزاده | قناد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar