آموزش تهيه کيک کرامبل سيب

خراسان/ مواد لازم براي رويه کيک
آرد - يک پيمانه
شکر قهوه اي روشن - يک دوم پيمانه
دارچين – ٢ قاشق چايخوري
کره - ٩٠گرم
مواد لازم براي روي کيک
آرد - ۱۵۰گرم
تخم مرغ - دوعدد
کره -١٨٠گرم
شکر قهوه اي روشن - يک پيمانه
شير - ٣قاشق سوپ خوري
بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
نمک - يک چهارم قاشق چايخوري
سيب - دوعدد (سيب زرد بهتراست)
رنده پوست ليمو - کمي
طرز تهيه
۱- ابتدا مواد رويه (کرامبل)را آماده ميکنيم . ۲- کره سرد را با شکر قهوه اي و دارچين مخلوط ميکنيم و خوب ورز ميدهيم مواد را مثل خرده نان در مي آوريم و در فريزر ميگذاريم تا کره باز نشود.
۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط ميکنيم وقتي خوب حل شد تخم مرغها را يکي يکي اضافه ميکنيم.۴- آرد ،بکينگ پودر و رنده پوست ليمو را هم به آن مي افزاييم و در آخر شير را هم اضافه ميکنيم . ۵- حالا خمير را در قالب با ارتفاع کم ميگذاريم و سيبها را نازک ورقه ميکنيم و روي مواد کيک مي گذاريم ، خمير کرامبل را که داخل فريزر بود روي سيبهاي چيده شده ميريزيم (به شکل خرده نان باشد )و داخل فر با دماي160 درجه به مدت نيم ساعت ميگذاريم .۶-بعد از طلايي شدن آن را بيرون مي آوريم و با پودر دارچين معطر ميکنيم .۷-براي برش دادن حتما اجازه دهيد کيک سرد شود. اين کيک پاييزي در کنار بستني وانيلي بسيار خوشمزه است. نکته :دسر کرامبل به دسري گفته ميشود که از لايه ميوه مزه دار به همراه يک لايه رويي ترد و برشته تشکيل شده است. بعد از اين که اين لايه ها روي هم قرار مي گيرد، داخل فر قرار داده مي شود تا بپزد.
نويسنده : هايده تيمورزاده | قناد