خراسان/ مواد لازم برای رویه کیک 
  آرد - یک پیمانه
  شکر قهوه ای روشن - یک دوم پیمانه
  دارچین – ٢ قاشق چای‌خوری
  کره -  ٩٠گرم
مواد لازم برای روی کیک
  آرد - ۱۵۰گرم
  تخم مرغ - دوعدد
  کره  -١٨٠گرم
  شکر قهوه ای روشن - یک پیمانه
 شیر - ٣قاشق سوپ خوری 
 بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
 نمک - یک چهارم قاشق چای‌خوری
 سیب - دوعدد (سیب زرد  بهتراست)
 رنده پوست لیمو - کمی
طرز تهیه
۱- ابتدا مواد رویه (کرامبل)را آماده می‌کنیم . ۲- کره سرد را با شکر قهوه ای و دارچین مخلوط می‌کنیم  و خوب ورز می‌دهیم مواد را مثل خرده نان در می آوریم و در فریزر می‌گذاریم تا کره باز نشود.
۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط می‌کنیم وقتی خوب حل شد تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم.۴-  آرد ،بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را هم به آن می افزاییم و در آخر شیر را هم  اضافه می‌کنیم . ۵- حالا خمیر را در قالب با ارتفاع کم می‌گذاریم و سیب‌ها را نازک ورقه می‌کنیم و روی مواد کیک می گذاریم ، خمیر کرامبل  را  که داخل فریزر  بود روی سیب‌های چیده شده می‌ریزیم (به شکل خرده نان باشد )و داخل فر با دمای160 درجه به مدت نیم ساعت  می‌گذاریم .۶-بعد از طلایی شدن  آن را بیرون می آوریم و  با پودر دارچین معطر می‌کنیم .۷-برای برش دادن حتما اجازه دهید کیک سرد شود. این کیک پاییزی در کنار بستنی وانیلی بسیار خوشمزه است. نکته :دسر کرامبل به دسری گفته می‌شود که از لایه میوه مزه دار به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده است. بعد از این که این لایه ها روی هم قرار می گیرد، داخل فر قرار داده می شود تا بپزد.
نویسنده : هایده تیمورزاده | قناد

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar