نماد آخرین خبر

آموزش تهيه کيک چاي کاکائويي

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه کيک چاي کاکائويي

کوکپد/ مواد لازم براي ۸نفر
4 تخم مرغ
4 ق غ خ شکر
1 ق غ خ وانيل شکري
2 ليوان آرد سفيد قنادي
1 ٫2ليوان چاي داغ پرنگ

1 ٫2ليوان روغن مايع
1 ليوان شکر
4 ق غ خ پودر کاکائو
2 چ خ پکينگ پودر
مراحل
زرده و سفيده را از هم جدا کنيد سفيده را با همزن برقي تا کف کنه سپس۴قاشق غ شکر اضافه ميکنيم تا مقدار سفيده دو برابر شود بعد سفيده را در يخچال ميگزاريم
 به زرده وانيل و ۱ليوان شکر اضافه ميکنيم تا رنگش تغيير کنه حالا چاي رو قاشق قاشق به مواد مايع اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم ودر آخر روغن را اضافه ميکنم
 حالا ۲ليوان آرد که داريم از هر کدوم۲ق غ آرد کم مي کنيم به جايش ۲قاشق پودر کاکائو به هر ليوان اضافه ميکنيم
 همچنين بکينگ پودر را با مواد آردي توي چهار مرحله الک ميکنيم و با ليسک به صورت دوراني مخلوط مي کنيم سپس سفيده تخم مرغ را در ۲مرحله مخلوط کرده (حالا مايه کيک امادست)
 حالا کف قابلمه‌اي که از قبل شروع کار گرمش کرديم رو سرش دمکني ميگذارد و کفش يه کاتر فلزي
 قالب رو چرب کنيد مواد رو توش بريزيد و بگذاريد ؛توي قابلمه‌به مدت ۱ساعت با در بسته و بعد ۱۰دقيقه آخر درس نيمه باز سپس از قالب جدا کنيد ودر ظرف سرو بگذاريد..
 🥧نوش جان🥧

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره