طرز تهيه املت اسفناج و پنير موزارلا به شيوه حرفهايها

کتاب کاله/ حتما با خودتان خواهيد گفت که املت اسفناج و پنير موزارلا هم مگر حرفهاي و غيرحرفهاي دارد؛ اما اگر سري به مقالههاي قبلي بزنيد و کليد واژه املت را سرچ کنيد، با چندين نوع املت که تمامشان با مواد غذايي و چاشنيهاي مختلف درست ميشوند، روبهرو خواهيد شد. املت حرفهاي اينبارمان هم قرار است با اسفناج، گوجه فرنگي، پياز داغ و پنير موزارلا توپي تهيه شود. طعم پياز داغ در کنار پنير و اسفناج مزه اين املت را بينظير خواهد کرد. اگر پنير موزارلا در دسترس نداريد، ميتوانيد از پنير ريکوتا يا هر پنير ديگري که مايليد استفاده کنيد. فقط زمان را از دست ندهيد و حتما اين املت را در يک روز تعطيل کنار اعضاي خانواده نوش جان کنيد.
مواد لازم براي تهيه املت اسفناج و پنير موزارلا
اسفناج100 گرم
گوجه گيلاسي300 گرم
پياز خرد شده يک عدد بزرگ
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
ريحان30 گرم
پنير موزارلا 100 گرم
تخممرغ شش عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه املت حرفهاي اسفناج و پنير موزارلا
مرحله اول
پيش از اين طرز تهيه چند مدل املت خوشمزه مثل املت سوسيس با پنير بوتکيزه و املت بادمجان را به شما آموزش دادهايم که ميتوانيد آنها را به عنوان يک صبحانه خوشمزه يا يک وعده غذاي اصلي کنار دوستان و اعضاي خانواده نوش جان کنيد؛ در اين مطلب نيز طرز تهيه يک املت اسفناج و پنير موزارلا حرفهاي را با هم ياد ميگيريم.
در قدم اول براي درست کردن اين املت خوشطمع بايد فر را روي دماي 200 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد تا حين آماده شدن مواد گرم شود.
مرحله دوم
پياز را پوست بگيريد و به صورت نگيني خرد کنيد. داخل يک تابه نچسب مقداري روغن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا روغن داغ شود. پياز خرد شده را حدود پنج تا شش دقيقه داخل روغن تفت دهيد تا نرم و کمي طلايي شود.
مرحله سوم
گوجه فرنگيهاي گيلاسي را به پياز اضافه کنيد و آنها را به مدت يک دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند.
مرحله چهارم
برگهاي اسفناج و ريحان را پس از شستن و ضدعفوني کردن داخل آبکش بريزيد تا خشک شوند. مواد را از روي حرارت برداريد و اسفناج و ريحان را اضافه کنيد.
مرحله پنجم
تمام مواد را به يک قالب مستطيلي شکل به اندازه 20 در 30 سانتيمتري منتقل کنيد. تخم مرغها را داخل يک کاسه به کمک چنگال خوب هم بزنيد و به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنيد؛ سپس روي مواد داخل قالب بريزيد.
مرحله ششم
پنير موزارلا توپي را خرد کنيد و روي مواد داخل قالب بريزيد و حدود 20 تا 25 دقيقه ظرف را داخل فر قرار دهيد تا تخم مرغها خودشان را گرفته و پنير روي مواد طلايي شود.
نکات
اگر گوجه گيلاسي در دسترس نداريد، گوجهفرنگي عادي را به صورت نگيني خرد کرده و داخل املت بريزيد.
حتما مواد را از روي حرارت برداريد و بعد برگ اسفناج و ريحان را اضافه کنيد.
ميتوانيد در آخر هنگام سرو کمي شويد روي املت خرد کنيد.
به جاي پنير موزارلا ميتوانيد از پنير ريکوتا نيز استفاده کنيد.