پارسي دي/ سس چيلي شيرين از دسته سس هايي است که کافيست يک بار امتحان کنيد تا عاشق مزه و طعم آن شويد. اصالت اين سس براي کشور تايلند مي باشد و در آشپزي شرقي بسيار کاربرد دارد. سس چيلي شيرين يکي از بهترين گزينه اي براي مرغ سوخاري و اسپرينگ رول ها و فينگر فود هاي سرخ کردني مي باشد. تهيه اين سس خوشمزه در منزل بسيار آسان است. 
چي لازم دارم:
زنجبيل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوري
سير رنده شده ۴ ق غذا خوري
فلفل قرمز پولکي خشک شده ۱ و ۱/۲ ليوان
سس کچاپ ۶ ق غذا خوري
نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوري
شکر ۱ ليوان
سرکه ۱/۲ ليوان
آب ۱ و ۱/۸ ليوان
نمک به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
مرحله اول : مخلوط کردن سير و فلفل قرمز
ابتدا فلفل قرمز را آسياب کنيد تا پودر شود سپس با زنجبيل و سير رنده شده مخلوط کنيد و داخل قابلمه اي بريزيد و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنيد.
مرحله دوم : جوشيدن سس
قابلمه را روي حرارت گذاشته تا به جوش بياد. وقتي کنار قابلمه شروع به جوشيدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مخلوط شود.
مرحله سوم : نشاسته ذرت
نشاسته ذرت را با باقي مانده آب به خوبي مخلوط کنيد تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چيلي اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و يکدستي داشته باشيم.
مرحله آخر
سس بايد حدود ۵ تا ۶ دقيقه جوش بخورد تا کمي سفت شود و در نظر داشته باشيد که خيلي نجوشد زيرا اين سس چيلي شيرين بايد مقداري رقيق و شفاف باشد. نوش جان

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar