پارسی دی/ سس چیلی شیرین از دسته سس هایی است که کافیست یک بار امتحان کنید تا عاشق مزه و طعم آن شوید. اصالت این سس برای کشور تایلند می باشد و در آشپزی شرقی بسیار کاربرد دارد. سس چیلی شیرین یکی از بهترین گزینه ای برای مرغ سوخاری و اسپرینگ رول ها و فینگر فود های سرخ کردنی می باشد. تهیه این سس خوشمزه در منزل بسیار آسان است. 
چی لازم دارم:
زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری
سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری
فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان
سس کچاپ ۶ ق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری
شکر ۱ لیوان
سرکه ۱/۲ لیوان
آب ۱ و ۱/۸ لیوان
نمک به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
مرحله اول : مخلوط کردن سیر و فلفل قرمز
ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.
مرحله دوم : جوشیدن سس
قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله سوم : نشاسته ذرت
نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.
مرحله آخر
سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar