ايرنا/ کمتر کسي را مي‌شود ديد که به انواع پاستا و ماکاروني‌ها دست رد بزند و دوستشان نداشته باشد. به‌خصوص اگر ماکاروني دلتان را زده باشد و هوس يک پاستا کرده باشيد.

مواد لازم براي تهيه پاستا آلفردو:

  • کره: يک پيمانه
  • خامه: يک پيمانه
  • سير: يک حبه (خرد شده)
  • پنير پارمزان رنده شده: يک پيمانه و نيم
  • جعفري تازه: يک چهارم پيمانه (ريز شده)
  • پاستا: ۵۰۰ گرم
  • سينه مرغ(پخته و تکه تکه شده): ۳۰۰ گرم
  • جعفري: به مقدار کافي براي تزيين
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهيه و دستور پخت پاستا آلفردو:

۱. سس آلفردو: ماهيتابه متوسطي را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مقداري کره داخل آن بريزيد تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنيد و بگذاريد تا ۵ دقيقه‌اي بجوشد. سپس جعفري، سير و پنير را به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد و بعد از کمي حرارت را خاموش کنيد.

۲. در ظرفي مقداري آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا آب به جوش بيايد. وقتي آب به جوش آمد به آن مقداري نمک و روغن اضافه کنيد بعد پاستا را داخل آب در حال جوشيدن بريزيد تا پاستاها بپزند. در اين فاصله يکي دو بار پاستا را هم بزنيد.

۳. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابه‌اي ديگر، کره بريزيد تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.

۴. سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنيد و هم بزنيد تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

۵. پاستاهاي پخته شده را آبکش کنيد تا آب اضافه آن کشيده شود. بعد از چند دقيقه داخل يک ظرفي که کمي گرم شده باشد پاستاها را بريزيد و مخلوط مرغ و سس را روي آن بريزيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar