ميز اردور/ سس پنيري براي فست فودهاي لذيذ خانگي
پارسي دي/ سس پنيري يا ديپ پنيري امروزه در رستوران ها و فست فود بسيار پر طرفدار شده است. مي توانيد اين سس را کنار سيني مزه خود درست کنيد و با انواع ساندويج ها و برگر ها سرو کنيد. در کشور هاي شرقي اين سس پنيري را با لابستر سرو مي کنند، پنير چدار در ۸۰۰ سال پيش به طور تصادفي کشف شد. اين پنير يکي از محبوب ترين ها در کشور انگليس و سپس در آمريکا مي باشد.
چي لازم دارم:
خامه پر چرب ۱/۲ ليوان
پودر سير ۱/۲ قاشق مربا خوري
کره ۱ ق غذا خوري
آرد ۱ ق غذا خوري
پنير چدار رنده شده ۱ ليوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرحله اول : تفت آرد و کره
ابتدا يک شير جوش يا ظرف گود و نسوز را روي حرارت مي گذاريم و کره را اضافه مي کنيم تا ذوب شود، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و الک کنيد سپس به کره اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا خوب مخلوط شوند و آرد طلايي شود.
مرحله دوم : اضافه کردن خامه
خامه را با تند ترين دور همزن خوب بزنيد اگر خامه خيلي سفت بود مقداري شير اضافه کنيد سپس مخلوط خامه را به آردمون اضافه مي کنيم.
مرحله سوم : اضافه کردن پنير چدار
پنير چدار را رنده کنيد و به مخلوط مون اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا ته نگيرد و همه مواد به صورت يکنواخت با هم مخلوط شوند و در آخر پودر سير و مقداري فلفل را اضافه مي کنيم و از روي حرارت برداشته و با غذاي مورد نظر سرو مي کنيم. پارسي دي به شما پيشنهاد مي دهد اين سس خوشمزه را با همبرگر مرغ و يا همبرگر گياهي که قبلا به شما آموزش داديم امتحان کنيد. نوش جان
نکات کليدي تهيه سس پنيري
در تمامي مراحل حرارت بايد بسيار ملايم و کم باشد.
در صورت تمايل در انتها مقداري پنير پارمزان اضافه کنيد.
اگر از رنگ سس راضي نبوديد مقداري زعفران به آن اضافه کنيد.
مي توانيد از پنير هاي ورقه اي نيز استفاده کنيد در آن صورت نيازي به رنده شدن نيست.
اين سس به صورت تند نيز سرو مي شود.
اين سس را سعي کنيد براي هر بار استفاده تهيه کنيد تا تازه باشد.
مي توانيد اين سس را بمدت يک هفته در يخچال نگهداري کنيد.