آخرین خبر/ چی لازم دارم:

۲۵۰ گرم آرد سفید
۳ گرم خمیر مایه
۱ عدد تخم‌مرغ
۱ قاشق چای‌خوری شکر
۲۵ گرم روغن زیتون یا مایع
۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک
۱۱۵ گرم آب ولرم
۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن
۱ قاشق چای‌خوری بهبود دهنده S500
۱ قاشق چای‌خوری زست (رنده پوست) لیمو
۶-۸ عدد تخم بلدرچین آب‌پز
۱ بسته گوجه گیلاسی
پنیر پیتزا، به میزان لازم
روغن سیر، به میزان لازم

چه جوری درست میشه:

آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده، خمیر مایه را به آن اضافه کنید و بگذارید تا به عمل بیاید.
در ظرفی تخم‌مرغ، نمک، بهبود دهنده S500، پودر سیر، آویشن، روغن زیتون و زست لیمو را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه عمل‌آمده را به آن اضافه کنید. سپس آرد را کم‌کم به این ترکیب اضافه کنید و بگذارید خمیر تهیه‌شده نیم ساعت استراحت کند.
کف سینی را با روغن چرب کرده، خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم و آن را پهن کنید.
روی خمیر به ترتیب یک لایه پنیر پیتزا، برش تخم بلدرچین، برش گوجه گیلاسی و دوباره کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.
به مدت ۶۰-۳۰ دقیقه استراحت دهید و سپس ۲۵-۲۰ دقیقه در فر ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar