نماد آخرین خبر

ميز اردور/ پيشنهادي جديد براي استفاده از نودل

منبع
غذالند
بروزرسانی
ميز اردور/ پيشنهادي جديد براي استفاده از نودل

غذالند/ سالاد مرغ و نودل يکي از سالادهاي خوشمزه ايست که مي توانيد با استفاده از نودل تهيه کنيد. شايد براي شما هم پيش آمده باشد که دوست داشته باشيد نودل بخوريد اما نمي دانيد چطور مي شود آن را خوشمزه کرد که تمامي اهالي خانه آن را دوست داشته باشند. حال دراينجا ما به شما کمک مي کنيم تا با نودل غذاها و سالاد هاي خوشمزه تهيه کنيد. نودل يک غذاي چيني است که از خمير تهيه مي شود و چيزي شبيه به ماکاروني است اما طرز تهيه آن بسيار متفاوت است و در کمتر از ۵ دقيقه آماده مي شود. نام ديگر نودل رشته فرنگي است که در چين به آن به عنوان يک غذاي اصلي نگاه مي کنند. نودل به شکل هاي مختلفي تهيه مي شود ولي نودل هاي مرسوم به صورت يک نوار نازک و باريک هستند. شکل‌هاي ديگري از نودل که به صورت هاي بسياري متنوعي برش مي‌خورد از جمله مي‌توان به فرم‌هاي موجي، لوله‌اي، رشته‌اي و صدفي اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهي به آن روغن خوراکي و نمک نيز افزوده مي‌شود. البته روشي ديگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهي تابه و سرخ کردن عميق آن است. نودل به طور معمول با سس يا به همراه سوپ سرو مي‌شود. نودل را مي‌توان براي مدت کوتاهي در يخچال نگهداري کرد، اما اين امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و براي مدت طولاني‌تري و مصرف در آينده نگهداري نمود. در کشورمان ايران نيز، با استفاده از رشته‌هاي نودل برنج که سفيدرنگ و شفاف هستند، نوعي فالوده شبيه به فالوده شيرازي تهيه مي‌شود که البته کيفيت و طعم فالوده شيرازي سنتي که با استفاده از نشاسته تهيه مي‌شود را نخواهد داشت. به طور کلي نودل غذاي سالمي براي کودکان محسوب نمي‌شود و نمي‌تواند جاي غذاهاي مغذي خانگي را بگيرد اما اگر کودک شما تمايل به خوردن نودل دارد بهتر است آن را همراه با سبزيجات فراوان تهيه کنيد و در وعده‌هاي غذايي کم به آن‌ها بدهيد.

چي لازم دارم:

مرغ پخته شده : يک کيلوگرم
آب : 4 پيمانه
نودل : 170 گرم
کره بادام زميني پرچرب : ¾ پيمانه
شير نارگيل : ¾ پيمانه
گشنيز تازه : ¼ پيمانه
آب ليموترش : ¼ پيمانه
شکر : يک قاشق غذاخوري
نمک : ¾ قاشق چايخوري
فلفل قرمز : ¼ قاشق چايخوري
خيار کوچک : يک عدد
پيازچه : 2 عدد

چه جوري درست ميشه:

 گام 1ابتدا استخوان و پوست هاي مرغ‌ را جدا مي کنيم و سپس آنها را به رشته‌هاي باريک برش مي زنيم.
 گام 2در يک قابلمه متوسط، آب را ميگذاريم بجوشد.
 گام 3نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روي پاکت ميپزيم و سپس از روي حرارت برمي داريم. اجازه مي دهيم 5 دقيقه در آب بماند.
 گام 4در اين فاصله، در يک کاسه بزرگ، کره بادام‌زميني، شير نارگيل، گشنيز، آب ليموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با يکديگر مخلوط ميکنيم.
 گام 5مرغ‌ها، خيار و پيازچه را به آنها اضافه کرده و خوب هم ميزنيم.
 گام 6نودل‌ها را آبکش ميکنيم.
 گام 7در يک کاسه ديگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کرده و خوب هم ميزنيم تا مواد به خورد هم بروند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره