نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

غذاي محلي که 6 هزار تومان بيشتر خرج روي دست شما نمي گذارد

منبع
جام جم
بروزرسانی
غذاي محلي که 6 هزار تومان بيشتر خرج روي دست شما نمي گذارد

جام جم/ اگر به دليل مشغله کاري، فرصت غذا درست‌کردن نداريد به جاي خوردن غذاهاي کم‌خاصيت و فست‌فودي مي‌توانيد آب‌پيازي که غذاي محلي استان خوزستان است بپزيد و از مزه و خاصيت مواد غذايي آن بهره ببريد.
چي لازم دارم:

  پياز بزرگ: يک عدد(2000 تومان)
  تخم‌مرغ: 2 تا 3 عدد(2500 تومان)
  رب‌انار: 2 قاشق غذاخوري(1000 تومان)
  نان خشک محلي خردشده يا نان بيات: يک کاسه
  آب: يک ليوان
  روغن: به ميزان لازم
  نمک، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
  دانه انار براي تزيين: به ميزان لازم
چطور بپزم:
پياز را پوست‌کنده، شسته و خلالي خردکرده و در قابلمه مناسبي ريخته و با کمي روغن سرخ مي‌کنيم و در انتها زردچوبه را اضافه کرده و تفت مي‌دهيم تا خامي آن گرفته شود. 
بعد رب انار، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده و وقتي جوش آمد حرارت را کم مي‌کنيم و يکي‌يکي تخم‌مرغ‌ها را در آن مي‌شکنيم تا سفت و پخته شود.
 پس مقداري نان خشک محلي يا نان بيات خردشده را در آن ريخته، هم زرده و بعد از چند دقيقه در ظرف مناسبي ريخته و با دانه‌هاي انار تزيين کرده و با سبزي و ترشي سرو مي‌کنيم. 

نکات آشپزي
​​​​​​​به جاي دانه‌هاي انار مي‌توانيم از زرشک هم براي تزيين استفاده کنيم.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره