نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه همبرگر لوبيا سفيد

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه همبرگر لوبيا سفيد

خراسان/ چي لازم دارم (براي 6 نفر):
 برگ ريحان تازه  - يک چهارم فنجان
  سير-  يک بوته
 لوبيا سفيد -500 گرم
  پودر سوخاري - نصف فنجان
  تخم مرغ بزرگ - يک عدد

  نمک، فلفل، زردچوبه و آويشن - به مقدار لازم
  گوجه فرنگي - به مقدار لازم
  زيتون سياه خرد شده  - ۸ عدد
  پياز - ۲ عدد
  قارچ - ۲۰۰ گرم
  پنير چدار - يک بسته
  سرکه بالزاميک - ۱ قاشق غذا خوري
  روغن زيتون - ۲ قاشق غذا خوري
  نان همبرگر سبوس‌دار - ۴ عدد
 چه جوري درست ميشه:
۱-لوبيا سفيد را به مدت يک شب در آب استراحت دهيد  ودر اين مدت چندبار آب آن را عوض کنيد.۲- لوبيا سفيد را آبکش کنيد و بپزيد.
۳-پياز را در غذاساز بريزيد و بعد از خرد شدن، آب آن را بگيريد. سپس سير، لوبيا سفيد پخته شده‌اي که آبش را کاملا گرفته‌ايد ، نمک و ادويه ها و نيمي از پودر سوخاري را در غذاساز بريزيد.۴- اين مخلوط را براي نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا کمي سفت شود.
۵-باقي مانده پودر سوخاري را در يک بشقاب بريزيد. مايه داخل غذاساز را چهار قسمت کنيد. ۶-تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و هر گلوله را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد داخل پودر سوخاري بچرخانيد و با دست صاف کنيد.
۷-روغن را در يک تابه داغ و همبرگر را در روغن سرخ کنيد.۸- سپس روي دستمال مخصوص روغن‌گيري بگذاريد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود.
۹-قارچ را ورقه اي خرد کنيد و در تابه بريزيد و با حرارت بالا تفت دهيد و سپس پنير را به قارچ اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد.۱۰- در صورت تمايل روغن زيتون و سرکه بالزاميک را با قارچ و پنير مخلوط کنيد و روي همبرگر گياهي بگذاريد و به همراه سس مد نظر و کاهو و خيار شور و زيتون سياه ميل کنيد.
 نکته:براي ايجاد حالت خميري همبرگر مي‌توانيد از  سيب زميني، برنج، لوبيا، ذرت و ...  استفاده کنيد. ادويه‌ شامل فلفل سياه، پودر سوخاري و آويشن است.
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar