غذاي اصلي/ طرز تهيه همبرگر لوبيا سفيد

خراسان/ چي لازم دارم (براي 6 نفر):
برگ ريحان تازه - يک چهارم فنجان
سير- يک بوته
لوبيا سفيد -500 گرم
پودر سوخاري - نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ - يک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و آويشن - به مقدار لازم
گوجه فرنگي - به مقدار لازم
زيتون سياه خرد شده - ۸ عدد
پياز - ۲ عدد
قارچ - ۲۰۰ گرم
پنير چدار - يک بسته
سرکه بالزاميک - ۱ قاشق غذا خوري
روغن زيتون - ۲ قاشق غذا خوري
نان همبرگر سبوسدار - ۴ عدد
چه جوري درست ميشه:
۱-لوبيا سفيد را به مدت يک شب در آب استراحت دهيد ودر اين مدت چندبار آب آن را عوض کنيد.۲- لوبيا سفيد را آبکش کنيد و بپزيد.
۳-پياز را در غذاساز بريزيد و بعد از خرد شدن، آب آن را بگيريد. سپس سير، لوبيا سفيد پخته شدهاي که آبش را کاملا گرفتهايد ، نمک و ادويه ها و نيمي از پودر سوخاري را در غذاساز بريزيد.۴- اين مخلوط را براي نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا کمي سفت شود.
۵-باقي مانده پودر سوخاري را در يک بشقاب بريزيد. مايه داخل غذاساز را چهار قسمت کنيد. ۶-تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و هر گلوله را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد داخل پودر سوخاري بچرخانيد و با دست صاف کنيد.
۷-روغن را در يک تابه داغ و همبرگر را در روغن سرخ کنيد.۸- سپس روي دستمال مخصوص روغنگيري بگذاريد تا روغن اضافياش گرفته شود.
۹-قارچ را ورقه اي خرد کنيد و در تابه بريزيد و با حرارت بالا تفت دهيد و سپس پنير را به قارچ اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد.۱۰- در صورت تمايل روغن زيتون و سرکه بالزاميک را با قارچ و پنير مخلوط کنيد و روي همبرگر گياهي بگذاريد و به همراه سس مد نظر و کاهو و خيار شور و زيتون سياه ميل کنيد.
نکته:براي ايجاد حالت خميري همبرگر ميتوانيد از سيب زميني، برنج، لوبيا، ذرت و ... استفاده کنيد. ادويه شامل فلفل سياه، پودر سوخاري و آويشن است.