جام جم/ از جمله غذاهای ساده و در عین حال خوش‌طعم و خوش‌خوراک است که طبخ آن احتیاج به زمان و مهارت خاصی ندارد، اما نتیجه کار بسیار رضایت‌بخش خواهد بود. این غذا را که مربوط به اصفهان است با نام‌های دیگری مانند کباب زردک، شامی هویج یا کباب مُشتی هم می‌شناسند.
چی لازم دارم:

  گوشت‌چرخ کرده: نیم‌کیلو
  پیاز متوسط: یک عدد
  زردک متوسط: 2تا3 عدد
  شیره انگور: 3 قاشق غذاخوری
  سرکه ترجیحا قرمز: 4 قاشق غذاخوری
  آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
  نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
چطور بپزم:
پیاز را رنده ریز کرده، آب آن را گرفته در ظرف مناسبی ریخته و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. زردک را پوست‌کنده، شسته، رنده ریزکرده و همراه آرد نخودچی، نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کرده و با دست چنگ می‌زنیم تا چسب پیدا کند. سپس روی مواد را نایلون کشیده و حدود نیم ساعت در یخچال گذاشته و استراحت می‌دهیم. در تابه مناسبی مقداری روغن می‌ریزیم و کمی از مواد را برداشته و در مشت‌مان به شکل کباب لقمه فرم‌داده و در تابه می‌چینیم تا مواد تمام شود سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم. 
وقتی کباب‌ها سرخ شد روی آنها نصف لیوان آب، سرکه و شیره ریخته و وقتی به جوش آمد حرارت را کم می‌کنیم. در نهایت وقتی سس غذا غلیظ شد کباب‌ها را در ظرف مناسبی چیده، سس را روی آنها ریخته و با نان یا کته سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی
​​​​​​​به جای زردک می‌توان از هویج هم استفاده کرد. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar