کوکپد/ مواد لازم
برنج پخته شده
لپه پخته (قابل حذف)
گوشت چرخی
پیاز
زردچوبه
ادویه کاری
رزماری
آویشن
تخم گشنیز
نمک و فلفل
زنجفیل(قابل حذف)
سیب زمینی آب پز یک الی 2 عدد


مراحل
پیاز تفت دادم گوشت اضافه کردم ادویه ونمک زدم تفت دادم کمی آب اضافه کردم آبش که جمع شد خاموش کردم گذاشتمش کنار
برنج و لپه و سیب زمینی پخته رو با گوشت کوب کمی کوبیدم و بعد با دست حصابی ورزش دادم که حالت چسبنده توبی پیدا کرد
کمی از مواد برنجی کف دستم گذاشتم وسطش باز گردم مواد گوشتی داخلش قرار دادم و بعد مواد برنجی جمع کردم جوری که گوشت اصلا پیدا نباشه
لایه روی کامل برنج باشه اگه برنج توی دستتون کم بود کمی از توی ظرف اضافه کنید و کاملا گرد کنید کبه رو جوری این کار انجام دهید که حین پخت باز نشود
روغن ‌زیاد و داغ آماده کرده و کبه دورنش سرخ کرده همه جهت کبه باید سرخ طلایی شود
نوش جان من با سس کچاپ دوست دارم
توی مواد گوشتی یکم پودر جعفری خشک ریختم دوست داشتین شماهم بریزید
داخل مواد گوشتی میتونید کشمش هم تفت دهید یاگردو یاآلو هر چیزی که دوست دارید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar