طرز تهيه همبرگر؛ از دستپختتان غافلگير ميشويد
ايرنا
بروزرسانی

ايرنا/ همبرگرهاي دستساز و خانگي به دليل اينکه از کيفيت گوشت و ملزومات آن آگاهي بيشتري داريد، ممکن است طعم دلچسبتري براي شما داشته باشد.
مواد لازم براي تهيه همبرگر:
گوشت چرخ کرده گوسفند يا گوساله: ۵۰۰ گرم
پياز: ۱ عدد
سير: به مقدار دلخواه
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاري: ۳ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل سياه و دارچين: به اندازه کافي
دستور پخت و طرز تهيه همبرگر:
۱. پياز را رنده کنيد و آب آن را بگيريد. سير را هم رنده کنيد و با هم به گوشت اضافه کنيد. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنيد.
۲. نمک، فلفل سياه، زردچوبه و آرد سوخاري را به مواد اضافه کنيد و مواد را مخلوط کنيد تا يکدست شوند.
۳. مخلوط را در هر اندازهاي که دلخواهتان است تقسيم کنيد و به شکل دايرههايي با ضخامت متوسط اندازه کنيد.
۴. سپس در مقداري آرد سوخاري بغلتانيد.