کوکپد/ مواد لازم
 500 گرم گوشت گردن
3 پیمانه برنج
1 عدد پیاز
4 ق غ زعفران
نمک فلفل زردچوبه مقداری
2 ق غ ماست
2 عدد تخم مرغ
2 عدد سیب زمینی
مراحل
برنج را آبکش کردم و ته دیگ را ته چین گذاشتم ماست و تخم مرغ و زعفران و کمی نمک و روغن برنج را اضافه کردم و ته ظرف ریختم.
مابقی برنج و با شوید خشک مخلوط کردم روی برنج زعفرونی گذاشتم. متاسفانه یادم رفت از ته چین عکس بگیرم 😅
گوشت گردن هم از شب قبل با پیاز و فلفل و زردچوبه بار گذاشتم تا ناهار حسابی پخت و سیب زمینی کنارش سرخ کردم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar