آخرین خبر/ مواد لازم
۱/۳ کاپ روغن نارگیل یا روغن زیتون بی بو
۲/۳ تا ۱ پیمانه شیره افرا یا عسل( شیرینیش بستگی به ذایٔقتون داره )
۲ عدد تخم مرغ در دمای محیط
۱ کاپ پوره کدو حلوایی
۱/۴ کاپ هر نوع شیری ( من شیر نارگیل ریختم )
۱و ۱/۲ ق چ دارچین
۱/۲ ق چ پودر زنجبیل
۱/۴ ق چ جور هندی
۱ ق چ بیکینگ سودا
۱/۲ ق چ نمک
۱ ق چ وانیل
۱و ۳/۴ ارد
۱/۳ کاپ جو پرک + کمی هم برای روی کاپ کیکها
طرز تهیه
توی یه کاسه بزرگ روغن نارگیل و شیره افرا یا عسل رو با هم بزنید.
بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب بزنید .
بعد شیر، پوره کدو حلوایی ،ادویه ها، بیکینگ سودا، نمک و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید .
در آخر ارد الک شده و جو پرک رو اضافه کنیدو در حدی که فقط مخلوط بشن با قاشق یا لیسک هم بزنید و در قالب کاپ کیک که کاغذ انداخته اید ۲/۳ قالب ها رو پر کنید.
به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه توی فری که یک ربع قبل با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگزارید .
وقتی که خلال دندون تمیز بیاد بیرون یعنی کیک های ما امادن.
راحت تر از این اخه داریم 😁😁
منبع صفحه cookingwithleyla

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar